Libnet.ro
UNICEF

10:00

Orban: in anumite domenii, sunt persoane care pot sa lucreze si dupa varsta de 65 de ani

Adevărul Adevărul,
Orban: in anumite domenii, sunt persoane care pot sa lucreze si dupa varsta de 65 de ani

Premierul Ludovic Orban afirma ca nu exista inca un proiect privind cresterea varstei de pensionare, dar precizeaza ca, in anumite domenii, precum educatie, sanatate, sunt persoane care pot lucra si dupa varsta de 65 de ani si ar trebui sa li se permita sa decida daca fac acest lucru. continuă pe Adevărul

Ce spune Ludovic Orban despre cumulul pensiei cu salariul de la stat: Daca vor sa lucreze in privat, nu avem o problema

Premierul Ludovic Orban spune ca nu este normal ca persoane care s-au pensionat si incaseaza pensie sa beneficieze si de un venit din sectorul public. Este vorba de foarte multi care s-au pensionat la 40 si ceva de ani din Politie sau din alte structuri si care, dupa ce s-au pensionat si au dobandit niste pensii, multe dintre ele peste media pensiilor, mai cumuleaza si venituri in sectorul public, a afirmat Orban, intrebat daca este de acord cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul de la stat. Ministrul Finantelor anunta masuri luate in calcul de guvern: inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiesalariu.

Orban: Nu e normal ca persoane care s-au pensionat sa beneficieze si de un venit din sectorul public

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica dimineata, ca nu e normal ca persoane care s-au pensionat si incaseaza pensie sa beneficieze si de un venit din sectorul public.

Val de concedieri in prag de Sarbatori. Raluca Turcan a anuntat cine sunt cei care vor fi afectati

Raluca Turcan a anuntat ca Guvernul Orban va continua curatenia in institutiile statului. Cei vizati sunt angajatii din ministere, dar si cei din institutiile publice. Prin acest nou val de concedieri, Guvernul condus de Ludovic Orban spera ca institutiile statului sa inceapa din nou sa serveasca cetateanul. Raluca Turcan anunta ca va avea loc un .

Cazul Caracal, o noua etapa. Avocata familiei Melencu arata unde s-a incurcat Gheorghe Dinca in declaratii: Mai sunt persoane implicate

Cazul Caracal a trecut la o noua etapa. Carmen Ogasanu, avocata familiei Melencu, arata unde s-a incurcat Gheorghe Dinca in declaratii. Mai sunt persoane implicate. Cazul Caracal. Avocata familiei Melencu arata unde s-a incurcat Gheorghe Dinca in declaratii Luiza Melencu, 19 ani, a disparut in data de 14 aprilie, iar cazul sau s-a legat de .

Protest de amploare la DNA. Cine sunt cei care s-au adunat in fata Directiei Nationale Anticoruptie

Protest in fata sediului Directiei Nationale Anticoruptie! Cativa cetateni protesteaza chiar acum fata de decizia procurorilor de a clasa dosarul in care s-a anchetat proiectul minier de la Certej. Cine sunt acestia? Protest in fata DNA Protestul in fata Directiei Nationale Anticoruptie a luat amploare. Cativa membri din cadrul asociatiei Declic s-au adunat in fata .

Restructurari masive la stat. Cine sunt angajatii care vor pleca acasa pentru a salva pensiile si salariile

Guvernantii isi doresc sa salveze pensiile si salariile, iar de aceea au anuntat ca urmeaza sa fie puse in practica restructurari masive la stat. Exista angajati care vor pleca acasa, pentru a putea fi tinut sub cont deficitul bugetar tot mai presant pentru actualul Executiv. Restructurari masive la stat. Cine sunt angajatii care vor pleca .

Cine sunt companiile care se bat pentru achizitia participatiei ExxonMobil din Marea Neagra

In contextul in care compania americana ExxonMobil si-a exprimat interesul de a se retrage din proiectul Neptun Deep pentru exploatarea gazelor naturale din Marea Neagra, doar trei companii au solicitat acces la.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )