Libnet.ro
UNICEF

21:15

Orban crede ca Nicusor Dan este singurul care o poate invinge pe Gabriela Firea la Primaria Capitalei

Adevărul Adevărul,
Orban crede ca Nicusor Dan este singurul care o poate invinge pe Gabriela Firea la Primaria Capitalei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca are incredere in victoria lui Nicusor Dan si spune ca acesta este singurul candidat care o poate invinge pe Gabriela Firea la alegerile locale programate pentru 27 septembrie. Daca mai avem patru ani cu aceasta garnitura scoasa din Muzeul Antipa si cu primarul PSD care ne-a chinuit in ultimi patru ani, Bucurestiul va capota, deja este aproape in faliment Bucurestiul, afirma Orban. continuă pe Adevărul

NICUSOR DAN: Va fi o campanie electorala in care, din nou, va fi o lupta intre comunism si anti-comunism

Deputatul Nicusor Dan, candidat la Primaria Municipiului Bucuresti sustinut de PNL si USR PLUS, a afirmat, luni, ca in campania electorala va exista din nou o lupta intre comunism si anti-comunism, desi au trecut 30 de ani de la Revolutie, conform Agerpres.

Nicusor Dan: Campania in Bucuresti e o lupta intre comunism si anticomunism. PSD lasa in urma un oras murdar, noi luptam pentru o Capitala in care oamenii se misca, respira si castiga mai bine (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat, luni, ca aceasta campanie electorala in Bucuresti este o lupta intre comunism si anticomunism, iar marele obiectiv al sau si al echipei.

Nicusor Dan, favorit cert la casele de pariuri in fata Gabrielei Firea. Basescu si Tariceanu au sanse infime

Nicusor Dan, candidatul dreptei unite in Bucuresti, e favorit cert la casele de pariuri in cursa pentru Primaria Capitalei. Gabriela Firea, candidatul PSD, este cotata cu sansa a doua, la distanta considerabila de Nicusor Dan. Traian Basescu PMP), Calin Popescu Tariceanu ALDE) si Ioan Sarbu ProRomania), sunt creditati cu sanse infime la castigarea primariei.

Nicusor Dan, acuzatii grave la adresa Gabrielei Firea: A fost acolo cand Liviu Dragnea si Darius Valcov incercau sa izoleze Romania

Gabriela Firea a fost aleasa prim-vicepresedinte la Congresul PSD, care a avut loc astazi, iar Nicusor Dan nu a pierdut ocazia sa lansese un nou val de acuzatii grave la adresa ei. Candidatul sustinut de Alianta USR PLUS si PNL pentru candidatura la Primaria Capitalei a atras atentia ca rivala sa nu a folosit in materialele electorale sigla partidului, desi este membra de mult timp.

NICUSOR DAN: Locul Gabrielei Firea e la prezidiul PSD, nu la Primaria Capitalei

Nicusor Dan, sustinut de Alianta USR PLUS si PNL pentru candidatura la Primaria Capitalei, a criticat-o, astazi, pe primarul general, Gabriela Firea, aleasa prim-vicepresedinte al PSD, pentru faptul ca in materialele electorale nu a folosit sigla partidului, desi este membra de mult timp.

Nicusor Dan: Desi suntem la 30 de ani de la Revolutie, va fi din nou o lupta intre comunism si anticomunism

Nicusor Dan a declarat ca a fost ales Magazinul Bucuresti ca loc unde sa anunte inaugurarea sediului de campanie, pentru ca este simbol pentru ceea ce isi propune sa faca pentru Capitala.

Nicusor Dan, favorit la casele de pariuri in cursa pentru Capitala. Traian Basescu si Calin Popescu-Tariceanu, sanse infime

Nicusor Dan ramane favorit la casele de pariuri in ceea ce priveste alegerile locale pentru Primaria Capitalei, care sunt programate peste cinci saptamani. Gabriela Firea, primarul general in exercitiu, este.

Nicusor Dan, favorit la casele de pariuri in cursa pentru Capitala. Traian Basescu si Calin Popescu-Tariceanu, sanse infime

Nicusor Dan ramane favorit la casele de pariuri in ceea ce priveste alegerile locale pentru Primaria Capitalei, care sunt programate peste cinci saptamani. Gabriela Firea, primarul general in exercitiu, este.

Nicusor Dan si-a lansat sediul de campanie: Putem sa facem din Bucuresti orasul de care bucurestenii sa fie mandri

Nicusor Dan, candidatul partidelor de dreapta la alegerile pentru functia de Primar General al Municipiului Bucuresti, si-a lansat sediul de campanie electorala, aflat in noul magazin Bucuresti, un loc ales in mod simbolic pentru acest scop.

Alegeri locale 2020. Ce cote au Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu la casele de pariuri

Romania, in plina pandemie, se pregateste de Alegeri Locale 2020, cu un numar considerabil de candidati aspiranti la functii de primar sau consilieri generali, in diferitele circumscriptii electorale. La nivelul Capitalei exista noua candidati pana in acest moment, spre deosebire de acum patru ani, cand au fost doisprezece candidati. Casele de pariuri si sansele candidatilor .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )