Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban, despre motiunea de cenzura: Analizam posibilitatea de a ataca la CCR. Ce tara e aia in care se depun motiuni in vacanta parlamentara?

Adevărul Adevărul,
Orban, despre motiunea de cenzura: Analizam posibilitatea de a ataca la CCR. Ce tara e aia in care se depun motiuni in vacanta parlamentara?

Ludovic Orban a afirmat ca analizeaza posibilitatea sa sesizeze un conflict juridic de natura constitutionala la CCR in legatura cu depunerea motiunii de cenzura in vacanta parlamentara. Premierul a adaugat ca in 30 de ani nu a existat asa ceva si anume depunerea unei motiuni de cenzura in vacanta parlamentara. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura anuntata de PSD: Un gest iresponsabil si complet lipsit de logica. Un gest impotriva interesului Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, luni, despre motiunea de cenzura pe care PSD ar urma sa o depuna tot astazi, 17 august, si a catalogat demersul social-democratilor drept un gest iresponsabil si complet.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura anuntata de PSD: Un gest iresponsabil si complet lipsit de logica. Un gest impotriva interesului Romaniei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a comentat, luni, motiunea de cenzura pe care PSD ar urma sa o depuna luni, 17 august, si a catalogat demersul social-democratilor drept un gest iresponsabil si complet lipsit de.

EXCLUSIV Augustin Zegrean, despre motiunea de cenzura. Vesti proaste atat pentru Ludovic Orban, cat si pentru Ciolacu: Abia daca se depaseste acest termen va putea fi atacata la CCR

EXCLUSIV Dupa motiunea de cenzura depusa de PSD impotriva actualului guvern, premierul Ludovic Orban a declarat marti ca ia in calcul sa sesizeze CCR pentru un conflict constitutional intre Guvern si.

Traian Basescu, despre motiunea de cenzura: Riscam sa fim intr-un dezastru. Eu nu cred in varianta ca este posibil sa depui motiune de cenzura in sesiunea extraordinara (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu, candidat PMP pentru functia de primar general al Capitalei, este de parere ca o eventuala cadere a Guvernului liberal prin adoptarea motiunii de cenzura depusa recent de PSD,.

Premierul Ludovic Orban: in 30 de ani, niciun partid n-a depus motiune de cenzura in timpul vacantei parlamentare. Analizam posibilitatea de a invoca un conflict juridic de natura constitutionala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban sustine ca, in cei 30 de ani de postdecembrism, niciun partid politic din Romania n-a depus motiune de cenzura in timpul vacantei parlamentare, iar PNL ia in calcul invocarea unui.

Motiunea pacii. Cum pot profita si Ciolacu, si Orban de motiunea de cenzura depusa de PSD. CCR arbitreaza

In premiera, PSD a depus motiune de cenzura in sesiune extraordinara, Marcel Ciolacu fiind presat de Congresul partidului. De partea cealalta, PNL va contesta demersul la CCR. Augustin Zegrean, fostul presedinte al institutiei, explica cine are dreptate. in plan politic, noua disputa dintre PNL si PSD ar avantaja ambele partide.

LUDOVIC ORBAN: Motiunea de cenzura, inca un act iresponsabil din partea PSD

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a apreciat astazi ca motiunea de cenzura pe care PSD intentioneaza sa o depuna reprezinta un act iresponsabil.

Va ajuta ALDE la caderea guvernului? Ce spune Tariceanu despre motiunea PSD

Motiunea PSD de daramare a guvernului se bucura si de sprijinul ALDE, a anuntat presedintele formatiunii, chiar daca cele doua partide nu au mers impreuna la alegerile locale.

Premierul Ludovic Orban, despre revenirea elevilor la scoala: Alocam 175 de milioane de euro catre unitatile de invatamant pentru a achizitiona tablete, masti, dezinfectanti

Premierul Ludovic Orban, liderul PNL, a facut o noua serie de precizari cu privire la reinceperea noului an scolar, in contextul pandemiei generate de COVID-19. Guvernul pregateste o serie de Ordonante de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )