Libnet.ro
UNICEF

14:45

Orban: Rectificarea bugetara a fost facuta ilegal si impotriva Constitutiei / Care sunt planurile PNL

B1 B1,
Orban: Rectificarea bugetara a fost facuta ilegal si impotriva Constitutiei / Care sunt planurile PNL

Rectificarea bugetara a fost facuta impotriva Constitutiei si fara avizul obligatoriu al Consiliului Superior de Aparare a Tarii, acuza liderul PNL, Ludovic Orban. Este o rectificare care a fost. continuă pe B1

Rectificarea bugetara a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta privind rectificarea bugetara a fost publicata, vineri, in Monitorul Oficial. Informatia a fost prezentata de Andreea Sava, la Editie speciala. Prim-ministrul Viorica Dancila a explicat.

PNL sesizeaza Avocatul Poporului pentru ca rectificarea bugetara sa fie atacata la CCR

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, sambata, ca saptamana viitoare liberalii vor sesiza Avocatul Poporului, pentru ca ordonanta de urgenta cu privire la rectificarea bugetara sa fie atacata la Curtea Constitutionala, scrie Agerpres.

Ping-pong intre palate cu rectificarea bugetara

Rectificarea bugetara continua sa fie motiv de scandal intre cele doua palate. Mult asteptata sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) care s-a reunit ieri ca sa avizeze proiectul de rectificare bugetara a fost suspendata, neobtinandu-se un consens.

OUG privind rectificarea bugetara a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonantele de Urgenta ale Guvernului privind rectificarea bugetului de stat pe anul 2018 si rectificarea bugetului asigurarilor sociale de stat au fost publicate vineri in Monitorul Oficial. Acestea au.

Ordonanta de Urgenta a Guvernului privind rectificarea bugetara, publicata in Monitorul Oficial

Monitorul Oficial a publicat vineri Ordonanta de Urgenta a Guvernului privind rectificarea bugetara, dupa ce miercuri a fost aprobata in Guvern.

Dancila anunta ca Guvernul va adopta rectificarea bugetara

Premierul Viorica Dancila a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern, ca Executivul va adopta rectificarea bugetara, precizand ca a fost indeplinita obligatia de a cere avizul CSAT.

Dancila anunta ca Guvernul va adopta rectificarea bugetara

Premierul Viorica Dancila a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern, ca Executivul va adopta rectificarea bugetara, precizand ca a fost indeplinita obligatia de a cere avizul CSAT.

Avocatul Poporului va analiza solicitarea lui Iohannis de sesizare a CCR pe rectificarea bugetara

Avocatul Poporului va analiza solicitarea presedintelui Klaus Iohannis de formulare a unei exceptii de neconstitutionalitate referitoare la ordonanta de urgenta privind rectificarea bugetara, dupa publicarea acesteia in Monitorul Oficial, transmite institutia.

Iohannis critica din nou Guvernul pentru rectificarea bugetara: Exista un precedent periculos...

Presedintele Klaus Iohannis o acuza pe Viorica Dancila ca a ignorat invitatia sa la dialog in ceea ce priveste rectificarea bugetara si ca a supus spre aprobarea Guvernului proiectul privind aceasta.

Guvernul trece rectificarea bugetara fara avizul CSAT, doar din ambitie

Ambitia Guvernului PSD de a nu ajunge la un numitor comun cu serviciile secrete, pe care nu le poate controla, dar nici nu presedintele Klaus Iohannis a culminat miercuri cu decizia fara precedent a Executivului de a aproba rectificarea bugetara, care taie bugetele institutiilor de forta, fara avizul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )