Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban: Sustinerea lui Nicusor Dan ne da o garantie a sustinerii USR-ului din Bucuresti. El are 99% sanse sa castige (VIDEO)

B1 B1,
Orban: Sustinerea lui Nicusor Dan ne da o garantie a sustinerii USR-ului din Bucuresti. El are 99% sanse sa castige (VIDEO)

Ludovic Orban a explicat, pentru B1 TV, de ce PNL nu va merge cu propriul candidat in alegerile pentru Primaria Capitalei, ci-l va sustine pe independentul Nicusor Dan. Decisiva e sustinerea PNL, atat timp cat. continuă pe B1

Conducerea PNL a votat in unanimitate sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei

Conducerea PNL a votat in unanimitate sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, a anuntat vineri liderul liberal Ludovic Orban, La randul sau, Nicusor Dan, care a fost prezent la sedinta liderilor liberali, a afirmat ca este o decizie de responsabilitate, luata in interesul public.

PNL Bucuresti, vot in unanimitate pentru sustinerea lui Nicusor Dan in cursa pentru Primaria Capitalei. Violeta Alexandru: Bucurestenii au dreptul la dezvoltare (VIDEO)

PNL Bucuresti a decis in unanimitate sa sutina candidatura lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei, a afirmat Violeta Alexandru, liderul filialei, care crede ca aceasta decizie poate sa scoata.

Conditiile lui Ciolos pentru sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei: Fara racolari din PSD si preluarea programului si a echipei lui Vlad Voiculescu

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, se declara deranjat de faptul ca Nicusor Dan nu i-a informat in legatura cu negocierile cu liberalii pentru Primaria Capitalei, insa spune ca, dincolo de asta, cel mai important lucru este unirea partidelor in jurul unui singur candidat care sa puna capat dezastrului produs de Gabriela Firea. El sugereaza si care sunt conditiile pentru ca PLUS sa il sustina pe Nicusor Dan.

Gabriela Firea, deranjata de anuntul PNL privind sustinerea lui Nicusor Dan: Este noaptea mintii

Primarul general Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucuresti, a declarat, joi, ca anuntul PNL privind sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan, a venit ca nuca in perete contextul generat de coronavirus si lipsa unui guvern stabil. Tara arde si batraneii se piaptana, a afirmat firea, precizand ca le ureaza success tuturor candidatilor.

Conducerea PNL a votat in unanimitate pentru sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Dan: M-am concentrat pe a avea sustinerea partidelor de Opozitie. Am fost onest (VIDEO)

Biroul Executiv alPNLa votat in unanimitate pentrusustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei. Tot un vot in unanimitate a fost si pentrulista ministrilor din Guvernul Citu.

Gura de oxigen de care PNL avea nevoie. Cateva observatii despre sustinerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Grabiti sa sarbatoreasca o victorie pe care au asteptat-o prea mult timp, liberalii s-au trezit, dupa doar trei luni de guvernare sufocati de PSD. Marile promisiuni facute de PNL au ramas doar vorbe pierdute in entuziasmul momentelor electorale ale anului trecut.

Firea, despre anuntul sustinerii PNL pentru Nicusor Dan: Ca nuca in perete si colac peste pupaza

Primarul general, Gabriela Firea, a apreciat ca anuntul liderului PNL, Ludovic Orban, privind sustinerea lui Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei vine ca nuca in perete si colac peste pupaza, in contextul situatiei generate de raspandirea coronavirus si de interimatul Guvernului, potrivit Agerpres.

Firea despre sustinerea PNL catre Nicusor Dan: Tara arde si batraneii se piaptana

Gabriela Firea spune, referitor la anuntul recent al PNL legat de sustinerea lui Nicusor Dan pentru .

Dan Barna saluta decizia PNL privind sustinerea lui Nicusor Dan: Un mare pas inainte pentru un candidat unic anti-PSD la Bucuresti

Alegeri locale 2020. Presedintele USR Dan Barna saluta decizia PNL de a-l sustine pe Nicusor Dan in lupta pentru Primaria Capitalei.

LUDOVIC ORBAN: PNL il sustine pe Nicusor Dan pentru functia de Primar General al Capitalei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, declara ca PNL sustine candidatura lui Nicusor Dan pentru functia de Primar General. De altfel, Ludovic Orban a facut o conferinta de presa in care a anuntat propunerea sa partidului de a-l sustine pe Nicusor Dan la Primarie, aceasta fiind insa doar o formalitate, inintea oficializarii deciziei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )