Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ordonanta de CLASARE a Dosarului Revolutiei: Din cauza oboselii si stresului, s-au tras focuri de arma

România Liberă România Liberă,
Ordonanta de CLASARE a Dosarului Revolutiei: Din cauza oboselii si stresului, s-au tras focuri de arma

Procurorii militari au clasat dosarul Revolutiei din 1989, iar Parchetul General a publicat ordonanta de clasare. Potrivit ordonantei: Din cauza oboselii si a stresului, la revolutia din 1989 s-au tras focuri de arma intre militari, iar oameni din dispozitive militare, civile sau mixte au deschis cu usurinta focul spre imobile sau masini care nu opreau la filtre. continuă pe România Liberă

Ordonanta de CLASARE a Dosarului Revolutiei: Din cauza oboselii si stresului, s-au tras focuri de arma. Primele reactii ale societatii civile

Procurorii militari au clasat dosarul Revolutiei din 1989, iar Parchetul General a publicat ordonanta de clasare. Potrivit ordonantei: Din cauza oboselii si a stresului, la revolutia din 1989 s-au tras focuri de arma intre militari, iar oameni din dispozitive militare, civile sau mixte au deschis cu usurinta focul spre imobile sau masini care nu opreau la filtre.

Asociatia 21 Decembrie anunta ca va ataca decizia de clasare a dosarului Revolutiei la ICCJ

Presedintele Asociatiei 21 decembrie 1989, Teodor Maries, a declarat ca va ataca la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) decizia de clasare a dosarului Revolutiei. Maries a declarat ca autorii din dosarul Mieriadei sunt aceeasi cu cei din dosarul Revolutiei .

Lucarile de pe autostrada Lugoj-Deva, oprite din cauza lipsei autorizatiei

Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a suspendat lucrarile de constructie la doua sectiuni ale lotului 4 al autostrazii Lugoj - Deva, din cauza lipsei autorizatiei de constructie, informeaza surse din presa.

Apple retrage sute de aplicatii de pe App Store din cauza spionajului

Apple a retras un numar important de aplicatii de pe App Store, motivul specificatfiind spionajul. Compania din Cupertino a eliminat de curand nu mai putin de 256 de aplicatii de pe magazinul sau online de aplicatii. Din cate se pare, acestea foloseau un software developmetn kit SDK) ilegal pe App Store. Site-ul Phonearena mentioneaza sa SDK-ul [] Apple retrage sute de aplicatii de pe App Store din cauza spionajului Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Circulatie ingreunata in Caras-Severin, din cauza caderilor de pietre

Circulatia rutiera pe DN 57, in dreptul localitatii Berzasca, din judetul Caras-Severin, se desfasoara pe o singura banda din cauza caderilor de pietre de pe versanti provocate de precipitatiile abundente din ultimele zile.

Societatea romaneasca este BULVERSATA de clasarea dosarului REVOLUTIEI

Decizia procurorilor de a inchide dosarul Revolutiei, dupa ce au investigat cazurile a 709 persoane decedate si 2198 de raniti, a generat imediat vii reactii in randurile societatii romanesti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2233 seconds )