Libnet.ro
UNICEF

13:30

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) declara coronavirus urgenta globala de sanatate (VIDEO)

B1 B1,
Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) declara coronavirus urgenta globala de sanatate (VIDEO)

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a decretat, joi, coronavirus drept urgenta internationala de sanatate din cauza temerilor legate de o posibila raspandire a viruslui in tari cu sisteme de. continuă pe B1

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) declara coronavirus urgenta globala de sanatate. Se asteapta la o mai mare raspindire a virsului (VIDEO)

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a decretat, joi, coronavirus drept urgenta internationala de sanatate din cauza temerilor legate de o posibila raspandire a viruslui in tari cu sisteme de.

Organizatia Mondiala a Sanatatii ia in considerare starea de urgenta in privinta coronavirusului. Numarul mortilor a ajuns la 170. Primele cazuri in Finlanda

In conditiile in care numarul cazurilor de imbolnavire cu coronavirus creste apropiindu-se de 8. 000 si cel putin 170 de oameni au murit in China, Organizatia Mondiala a Sanatatii a avertizat ca intreaga lume trebuie sa intre in stare de alerta, relateaza CNN.

Organizatia Mondiala a Sanatatii declara epidemia provocata de coronavirusul din China ca fiind urgenta globala

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a declarat joi epidemia declansata de coronavirusul din China ca fiind o urgenta globala, dupa ce boala a ucis 170 de oameni in China si s-a extins in 18 tari, transmite Reuters.

Noul coronavirus din China - Organizatia Mondiala a Sanatatii a decretat urgenta internationala

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat joi seara ca epidemia declansata de noul tip de coronavirus aparut in China constituie acum o urgenta de sanatate publica la nivel international, in conditiile in care maladia s-a extins in cel putin 18 tari.

Organizatia Mondiala a Sanatatii analizeaza daca va declara stare de urgenta privind coronavirus

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) reanalizeaza joi, intr-o sedinta cu usile inchise, daca trebu.

Urgenta globala decretata de Organizatia Mondiala a Sanatatii

Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat urgenta globala, din cauza noului coronavirus.

CORONAVIRUS CHINA. Organizatia Mondiala a Sanatatii corecteaza evaluarea amenintarii internationale de la moderata la inalta

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a corectat luni evaluarea amenintarii legate de coronavirusul din China care trece de la moderata, cum era calificata pana in prezent, la inalta.

Coronavirus. Ce masuri a luat Romania

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), care a declarat ca epidemia provocata de noul coronavirus reprezinta o urgenta internationala, recomanda imperios tuturor statelor membre sa adopte masuri care sa diminueze posibilitatea intrarii intr-o tara a unei persoane care a fost infectata, iar in cazul in care acest lucru se intampla, sa se ia masuri astfel incat sa se limiteze raspandirea virusului, a declarat joi, pentru AGERPRES, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )