Libnet.ro
UNICEF

20:15

OSCE: Alegerile prezidentiale din Ucraina, in mare masura conforme normelor democratice

B1 B1,
OSCE: Alegerile prezidentiale din Ucraina, in mare masura conforme normelor democratice

Alegerile prezidentiale din Ucraina au fost in mare masura conforme normelor democratice si-i ofera celui care le-a castigat, Petro Porosenko, legitimitatea pentru a dialoga cu estul separatist, a . continuă pe B1

OSCE: Alegerile prezidentiale din Ucraina, in mare masura conforme normelor democratice

Alegerile prezidentiale din Ucraina au fost in mare masura conforme normelor democratice si-i ofera celui care le-a castigat, Petro Porosenko, legitimitatea pentru a dialoga cu estul separatist, a apreciat.

Miliardarul Petro Porosenko, candidat favorit la alegerile prezidentiale din Ucraina, vorbeste limba romana

Petro Porosenko, candidat favorit la alegerile prezidentiale din Ucraina, prevazute la 25 mai, ar cunoaste limba romana, potrivit unei deputate a partidului ucrainean Udar, Irina Gherasenko, citata de site-ul Novostimira. com.

Cine este Petro Porosenko - cel care a obtinut o victorie zdrobitoare la alegerile prezidentiale din Ucraina

Petro Porosenko - cel care a obtinut o victorie zdrobitoare in alegerile prezidentiale din Ucraina, potrivit primelor rezultate - are 48 de ani si s-a nascut la Bolgrad Basarabia de Sud), el vorbind fluent in.

Traian Basescu saluta victoria lui Petro Porosenko in alegerile prezidentiale din Ucraina

Presedintele Traian Basescu saluta victoria in alegerile prezidentiale din Ucraina de duminica a miliardarului Petro Porosenko. Alegerile au fost libere si corecte chiar daca, in unele zone, separatistii.

Cine este Petro Porosenko - BASARABEANUL care a obtinut o victorie zdrobitoare la alegerile prezidentiale din Ucraina

Petro Porosenko - cel care a obtinut o victorie zdrobitoare in alegerile prezidentiale din Ucraina, potrivit primelor rezultate - are 48 de ani si s-a nascut la Bolgrad Basarabia de Sud), el vorbind fluent in.

Surpriza la alegerile locale din Ucraina. Un celebru personaj din Razboiul stelelor, pe lista pentru fotoliul Primariei din Kiev

Pe masura ce criza din Ucraina se intensifica, un personaj din productia Razboiul stelelor si-a anuntat candidatura pentru fotoliul de primar al Kievului. Un membru al Partidului ucrainean al Internetului, care.

Oligarhul Petro Porosenko a castigat alegerile prezidentiale in Ucraina

Miliardarul Petro Porosenko se claseaza pe primul loc in scrutinul prezidential din Ucraina, cu 55,9%, conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne, iar fostul premier Iulia Timosenko a obtinut 12,9% din voturi, transmite presa internationala.

Alegerile prezidentiale din Ucraina, un pas mai aproape de stabilitate

Ucrainenii vor vota duminica in cadrul alegerilor prezidentiale anticipate, asteptate sa fie un pas crucial pe calea rezolvarii crizei care a cuprins tara in ultimele luni, insa separatistii din est nu renunta la amenintarile de boicotare a procesului de vot.

VIDEO Petro Poroshenko a castigat alegerile prezidentiale din Ucraina din primul tur potrivit ultimului exitpoll. Poroshenko: Vom pune capat razboiului si vom reface tara. Vrem alegeri parlamentare in acest an si nu vom recunoaste niciodata ocupatia rusa

UPDATE Petro Poroshenko si-a proclamat victoria in alegererile prezidentiale din Ucraina, ultimul exitpoll indicandu-l pe acesta drept castigator inca din primul tur. Cifrele prezentate de doua exitpoll-uri diferite ii dau lui Poroshenko 57,3% si 55,9% din voturi. Iulia Timoshenko a obtinut in jur de 12%. In discursul tinut ulterior anuntului, Poroshenko a declarat ca obiectivul sau major va fi sa puna capat razboiului si sa inceapa reconstructia tarii.

OSCE: Alegerile din Ucraina, conforme normelor democratice

Alegerile prezidentiale din Ucraina au fost in mare masura conforme normelor democratice si-i ofera celui care le-a castigat, Petro Porosenko, legitimitatea pentru a dialoga cu estul separatist, a apreciat luni Organizaia pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), relateaza AFP, conform Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )