Libnet.ro
UNICEF

06:00

OSCE: Criza din Ucraina, efect dezastruos asupra Transnistriei

România Liberă România Liberă,
OSCE: Criza din Ucraina, efect dezastruos asupra Transnistriei

Criza din Ucraina are un efect dezastruos asupra solutionarii conflictelor inghetate din Transnistria si Caucaz, afirma presedintele OSCE intr-un raport prezentat Consiliului de Securitate al ONU, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Raport OSCE: Criza din Ucraina are un efect dezastruos in Transnistria si asupra securitatii Europei

Criza din Ucraina are un efect dezastruos asupra solutionarii conflictelor inghetate din Transnistria si Caucaz, afirma presedintele OSCE intr-un raport prezentat Consiliului de Securitate al ONU, apreciind ca Europa infrunta cea mai grava provocare in domeniul securitatii de dupa Razboiul Rece.

Arme ilegale, folosite in conflictul din Ucraina

Arme ilegale, cum ar fi bombele cu dispersie, au fost folosite in conflictul din Ucraina, a declarat Amnesty International, in timp ce a criticat de asemenea ambele parti in conflict pentru numarul mare de morti.

Franta ameninta Rusia cu noi sanctiuni daca separatistii din Ucraina vor ataca orasul-port Mariupol

Moscova va intampina si mai multe sanctiuni europene daca fortele separatise de auto-aparare din estul Ucrainei vor ataca portul ucrainean Mariupol, a declarat in aceasta dimineata ministrul de Externe.

Marsul pacii din Ucraina, BOMBARDAT de Rusia. Vladimir Putin este teroristul numarul 1

Marsul pacii al liderilor europeni in piata Maidan din Kiev a fost umbrit de un nou atac in estul Ucrainei. Trei oameni au murit si cel putin zece au fost raniti intr-o explozie ce a avut loc chiar in timpul.

Explozie la mitingul de comorare din Ucraina: 3 morti si 15 raniti

Trei persoane au murit si alte cincisprezece au fost ranite in urma unei explozii care a avut loc in mijlocul manifestatiilor de comemorare din orasul ucrainian Harkov. Acesta se afla la doar 200 de kilometri de.

Explozie la mitingul de comemorare din Ucraina: 3 morti si 15 raniti

Trei persoane au murit si alte cincisprezece au fost ranite in urma unei explozii care a avut loc in mijlocul manifestatiilor de comemorare din orasul ucrainian Harkov. Acesta se afla la doar 200 de kilometri de.

John Kerry: SUA ar putea impune noi sanctiuni Rusiei daca armistitiul din Ucraina nu va fi respectat

Secretarul de Stat american, John Kerry, a declarat sambata, la Londra, ca Rusia risca noi sanctiuni daca nu va facilita respectarea armistitiului in estul Ucrainei, in vigoare din 15 februarie, informeaza ziarul The Guardian.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook la un an de la revolutia din Ucraina. Cand se va intalni cu Porosenko

Presedintele Klaus Iohannis si-a trimis un consilier la manifestatiile de la Kiev, pentru comemorarea celor care au murit in evenimentele din 2014, cand a fost alungat de la putere fostul presedinte prorus Victor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )