Libnet.ro
UNICEF

05:45

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook la un an de la revolutia din Ucraina. Cand se va intalni cu Porosenko

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook la un an de la revolutia din Ucraina. Cand se va intalni cu Porosenko

Presedintele Klaus Iohannis si-a trimis un consilier la manifestatiile de la Kiev, pentru comemorarea celor care au murit in evenimentele din 2014, cand a fost alungat de la putere fostul presedinte prorus Victor. continuă pe Antena3

UPDATE. Presedintele Klaus Iohannis l-a primit pe omologul bulgar, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a primit vineri, la Palatul Cotroceni, prima vizita a unui sef de stat de la preluarea mandatului de presedinte. La ora 10. 30, a inceput vizita oficiala in Romania.

Iohannis: Livrarile de armament catre Ucraina duc la amplificarea conflictului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Digi 24, ca optiunea privind furnizarea de arme Ucrainei trebuie lasata pentru mult mai incolo deoarece livrarile de armament duc intotdeauna la amplificarea conflictului.

Primul presedinte european primit de Klaus Iohannis la Bucuresti: Rosen Plevneliev, presedintele Bulgariei

Presedintele Klaus Iohannis il primeste astazi, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau bulgar, Rosen Plevneliev, fiind primul lider european care efectueaza o vizita bilaterala in mandatul lui Iohannis. Dupa intalnirea cu seful statului roman, Rosen Plevneliev este asteptat de catre premierul Victor Ponta, la Palatul Victoria.

Klaus Iohannis se va intalni joi cu presedintele german Joachim Gauck si cancelarul Angela Merkel

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit, joi, in cadrul vizitei pe care o va efectua in Germania, de presedintele Joachim Gauck si de cancelarul Angela Merkel, potrivit informatiilor publicate pe site-ul.

GALERIE FOTO. Ce spune Klaus Iohannis despre intalnirea cu presedintele Bulgariei

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, vineri, la Cotroceni pe omologul sau Bulgar, Rosen Plevneliev. Seful statului s-a decarat ca este foarte bucuros ca il aiba oaspete pe presedintele Bulgariei pentru ca este primul sef de stat pe care il intampina la Bucuresti, de la preluarea mandatului.

Klaus Iohannis, la Digi24: Exista o sansa rezonabila ca printr-o motiune de cenzura sa se schimbe Guvernul

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi seara, la emisiunea Jurnal de seara de la Digi24, moderata de Luca Niculescu, ca exista o sansa rezonabila ca printr-o motiune de cenzura sa se schimbe Guvernul. Pe de alta parte, intrebat cum lucreaza Guvernul Ponta, Iohannis a raspuns: Asa cum am promis: institutional corect. Nici mai mult, nici mai putin. ) Nu exista nici o colaborare politica, pentru ca provenim din zone doctrinar diferite. Dar discutam probleme foarte concrete care tin de Romania. HotNews. ro a transmis principalele declaratii ale sefului statului.

Klaus Iohannis face declaratii la ora 18:00

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii de presa de la ora 18:00, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Declaratiile presedintelui vin dupa ce, joi, Klaus Iohannis a efectuat o.

Klaus Iohannis se va intalni cu Petro Porosenko pe 17 martie: Vezi mesajul presedintelui pentru Euromaidan

Presedintele Klaus Iohannis a comemorat, duminica, un an de la revolta din Kiev, unde mii de ucraineni au iesit in strada in semn de protest fata de regimul autoritar. Astazi se implineste un an de la Revol.

Ce probleme majore ridica nominalizarea lui Eduard Hellvig de catre Klaus Iohannis la sefia SRI

Toate informatiile culese de HotNews. ro indica fara mari dubii ca presedintele Klaus Iohannis nu s-a consultat cu partenerii americani inainte de a face una dintre cele mai importante miscari: nominalizarea unui nou sef SRI. Americanii ar fi fost anuntati sec, cu putin timp inainte, ca va fi Hellvig. Surse interne si externe supra-confirma acest fapt. Si de ce s-ar fi consultat? Nu este Romania o tara independenta si suverana? De ce ar trebui sa-si dea americanii sau alti parteneri un acord prealabil? Atentie! Aici nu este vorba de un veto extern, ci de un gest elementar de curtoazie fata de partenerii strategici.

Klaus Iohannis: Lupta anticoruptie trebuie sa se duca cu toata hotararea. Si se duce

Lupta anticoruptie din Romania trebuie sa se duca cu toata hotararea, si se duce, a declarat vineri presedintele Klaus Iohannis. Seful statului a mai spus ca Romania nu face reforma si lupta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )