Libnet.ro
UNICEF

01:05

OTP va plati 125 de milioane de euro pentru subsidiara din Serbia a National Bank of Greece

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
OTP va plati 125 de milioane de euro pentru subsidiara din Serbia a National Bank of Greece

National Bank of Greece NBG) a anuntat ieri vanzarea afacerii sale din Serbia catre OTP Serbia, subsidiara OTP, cel mai mare creditor independent din Europa Centrala, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Covasna va primi 4 milioane euro pentru reabilitarea infrastructurii rutiere in statiunea balneoclimaterica

Orasul Covasna va primi aproximativ 4 milioane euro din fonduri europene pentru reabilitarea infrastructurii rutiere in statiunea balneoclimaterica, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene MDRAPFE) trimis Redactiei.

OTE: Veniturile Telekom Romania au scazut cu 2,6% pana la 235,5 milioane de euro in trimestrul doi din acest an/Profitul EBITDA a crescut cu 5,9% pana la 39,2 milioane euro

Veniturile grupului de firme Telekom Romania fostele Romtelecom si Cosmote) au scazut cu 2,6% pana la 235,5 milioane de euro in trimestrul doi din acest an comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile in care cresterea cu 1,4% a veniturilor din operatiunile fixe nu a putut compensa reducerea veniturilor din operatiunile mobile, se arata in raportul grupului elen OTE. Fostul Cosmote a raportat o scadere cu 13,3% pana la 4,84 milioane de clienti. Pe de alta parte, profitul EBITDA al celor doi operatori a crescut cu 5,9% pana la 39,2 milioane de euro.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 6,5 milioane euro

Sase din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 30 milioane de lei 6,56 milioane euro), in scadere fata de cea de ieri 8 milioane euro).

Profitul net al Erste Group a scazut la 624,7 milioane euro, in primul semestru al anului

Erste Group a inregistrat, in primul semestru al anului curent, un profit net de 624,7 milioane euro, in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand a fost 841,7 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Indicii BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe un rulaj de 8 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in apreciere sedinta de tranzactionare de astazi, lichiditatea totala fiind de 36,07 milioane de lei 7,91 milioane euro), in scadere fata de cea de ieri 9,73 milioane euro).

Cinci indici BVB au inchis in teritoriu pozitiv, pe o lichiditate de 9,7 milioane euro

Cinci din indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in apreciere sedinta de tranzactionare de astazi, lichiditatea totala fiind de 44,35 milioane de lei 9,73 milioane euro), in crestere fata de cea de ieri 4,5 milioane de euro).

Consiliul Judetean vizeaza inca 6,5 milioane de euro pentru dotari moderne la spital

Consiliul Judetean Arad intentioneaza sa investeasca 6,5 milioane de euro in dotari moderne la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. Sunt vizate sectiile: Cardiologie, Infectioase, UPU si Ambulatorul spitalului! Fondurile sunt prevazute in programe europene pe care le acceseaza Consiliul Judetean.

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, va cheltui aproape 90.000 de euro pentru patru evenimente, intre care unul dedicat aniversarii de 20 de ani a institutiei pe care o conduce. Invitatii vor primii cadouri de 3.800 de euro

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, va cheltui aproape 90. 000 de euro pentru organizarea aniversarii a 20 de ani de existenta a institutiei pe care o conduce. intre 20 si 23 septembrie. Din aceasta suma, peste jumatate va fi alocata meniului.

Incendiu la un centru social pentru copii din Capitala; aproximativ 30 de persoane au fost evacuate din cladire

Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, la un centru social pentru copii din Capitala, in prezent pompierii intervenind cu trei autospeciale, iar aproximativ 30 de persoane au fost evacuate din cladire, pana la sosirea echipajelor de interventie, potrivit news. ro.

Business report:Toti romanii au contribuit cu 56 de milioane de euro la pensiile militarilor SRI in doar jumatate de an;Cumparaturile online raman principalul motor al pietei de curierat;Din toamna, dobanzile ar putea creste. Dar doar la credite, nu si l

Mai multe fonduri globale si mari investitori strategici cauta sa faca achizitii in Romania. Omer Susli, omul de afaceri de origine turca ce a vandut magazinele de bricolaj Praktiker catre grupul britanic Kingfisher. Venituri de 235,5 milioane de euro pentru Telekom in T2. Telekom Romania a raportat venituri consolidate de 235,5 milioane euro in trimestru doi al acestui an operatiunile fixe avand o contributie mai mare in acest sens.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )