Libnet.ro
UNICEF

15:15

Incendiu la un centru social pentru copii din Capitala; aproximativ 30 de persoane au fost evacuate din cladire

Hotnews Hotnews,
 Incendiu la un centru social pentru copii din Capitala; aproximativ 30 de persoane au fost evacuate din cladire

Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, la un centru social pentru copii din Capitala, in prezent pompierii intervenind cu trei autospeciale, iar aproximativ 30 de persoane au fost evacuate din cladire, pana la sosirea echipajelor de interventie, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

ALERTA! Incendiu la un centru social pentru copii din Capitala

Un incendiu a izbucnit miercuri seara la un imobil din strada Gheorghe Pripu, amenajat ca centru social pentru copii, informeaza ISU. Potrivit sursei citate, pana la sosirea pompierilor, au fost evacuate ap.

Incendiu la un centru social pentru copii. Pompierii intervin cu trei autospeciale

Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, la un imobil din strada Gheorghe Pripu din Bucuresti, amenajat drept centru social pentru copii, a anuntat ISU Bucuresti Ilfov.

Incendiu la Universitatea Dimitrie Cantemir din Capitala

Acoperisul sediului Universitatii 'Dimitrie Cantemir' din Bucuresti a fost cuprins de flacari, astazi, la fata locului fiind trimise mai multe autospeciale ale Inspectoratului pentru Situatii de.

Incendiu puternic in aceasta seara in Bucuresti

Un incendiu a izbucnit miercuri seara la un imobil din strada Gheorghe Pripu, amenajat ca centru social pentru copii, informeaza ISUBIF. Potrivit sursei citate, pana la sosirea pompierilor, au fost evacuate.

Alimentarea cu energie electrica, intrerupta in anumite zone din Capitala si judetele Ilfov si Giurgiu

E-Distributie Muntenia va intrerupe temporar, marti, alimentarea cu energie electrica in zone din Capitala si judetele Ilfov si Giurgiu, in vederea efectuarii lucrarilor planificate de revizie.

Ambasada Rusiei din capitala Siriei a fost lovita de proiectile de artilerie

Ambasada Rusiei din capitala Siriei, Damasc, a fost lovita de proiectile de artilerie, anunta miercuri presa internationala.

Cine era la volanul masinii filmate pe spatiul verde din Capitala. Politistii de la Rutiera au avut o mare surpriza!

O masina BMW carea circulatsute de metri pe spatiul verde al unui bulevard din Capitala i-a infuriat pe bucuresteni. Soferul masinii filmate in timp ce conducea pe spatiul verde al.

Un pretins medic ginecolog din Capitala si-a violat pacientele si a filmat tot. Explicatia lui este socanta: Era in scop terapeutic

Un pretins medic ginecolog din Capitala, Bogdan Giuseppe, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, fiind acuzat ca a violat si agresat sexual zeci de.

Incendiu la Universitatea Dimitrie Cantemir din Capitala

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii din Urgenta ISU) au intervenit, marti dupa-amiaza, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la acoperisul Universitatii Dimitrie Cantemir din Capitala, unde se efectuau lucrari de hidroizolatie.

Klaus Iohannis a semnat inca sapte decrete pentru eliberarea din functie a unor magistrati

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din functie a sapte magistrati, intre care Ana Otilia Bombos de la Tribunalul Bucuresti. Potrivit unui comunicat al Administratiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )