Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Ovidiu Anton va cere daune morale dupa ce Romania a fost exclusa de la Eurovision

ADPM ADPM,
Ovidiu Anton va cere daune morale dupa ce Romania a fost exclusa de la Eurovision

Televiziunea Romana a pierdut lupta cu European Broadcasting Union dupa ultimatumul de a plati datoria de zece milioane de euro. Termenul a expirat, iar in cursul zilei de ieri a venit anuntul oficial: Romania a fost eliminata din concurs! Ovidiu Anton trece prin momente cumplite si se gandeste sa ceara daune morale. continuă pe ADPM

Reactia lui Ovidiu Anton, castigatorul preselectiei nationale, dupa excluderea Romaniei de la Eurovision 2016

Romania a fost exclusa de la editia din acest an a EUROVISION 2016 din cauza datoriilor TVR la organizatori. Decizia a fost luata dupa ce deadline-ul acordat Guvernului Romaniei de a face.

Romania nu mai participa la Eurovision! Ovidiu Anton a fost eliminat din concurs

Televiziunea Romana a pierdut lupta cu European Broadcasting Union dupa ultimatumul de a plati datoria de zece milioane de euro. Termenul a expirat aseara, iar astazi a venit anuntul oficial: Romania a fost eliminata din concurs! Guvernul a anuntat ca nu se mai poate face nimic deoarece nu exista un cadru legal de a achita aceasta datorie acumulata in timp.

Decizie radicala a lui Ovidiu Anton, dupa exluderea de la Eurovision: in cazul in care va fi reprimita Romania, eu nu voi mai participa niciodata

Ovidiu Anton, cel care trebuia sa reprezinte Romania la Eurovision se declara extrem de dezamagit de decizia luata si spune ca intentioneaza sa actioneze pe cale legala. Artistul spune ca a ajuns la.

A pierdut un an din viata din cauza lor. Motivul pentru care o studenta din Irlanda a castigat daune morale de 1.500 de euro de la UMF Cluj

Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj este obligata de instanta sa plateasca daune morale de 1. 500 de euro unei studente din Irlanda, dupa ce aceasta a fost exmatriculata desi, initial, fusese declarata admisa si a urmat 3 luni cursurile Facultatii de Medicina Dentara.

Electrica, invinsa in instanta de fostul deputat Doru Lese, va plati daune morale de 5.000 de euro

Doru Lese, fostul director de la Electrica, a castigat in instanta daune morale de 5. 000 de euro dupa ce a fost schimbat din functie in mod abuziv, in 2015. El mai are un proces pe rol cu aceeasi institutie.

Ovidiu Anton despre excluderea Romaniei de la Eurovision: Trebuie sa ma declar invins/ E nedrept

Ovidiu Anton, rockerul care ar fi trebuit sa reprezinte Romania pe scena Eurovision de la Stockholm cu melodia Moment of Silence , se declara invins, dupa deciza EBU de a exclude Romania din concurs din cauza datoriilor. Cantaretul spune printr-un mesaj postat Facebook ca e nedrept, dar ca va ramane acelasi luptator care a castigat prin votul juriului si al publicului.

Reactia lui Ovidiu Anton, dupa excluderea Romaniei de la Eurovision 2016

Reprezentantul Romaniei la Eurovision 2016, Ovidiu Anton, a declarat ca este nedrept ca tara noastra a fost exclusa din competitie, din cauza datoriilor acumulate in ultimii opt ani.

Ovidiu Anton, despre excluderea Romaniei de la Eurovision: Trebuie sa ma declar invins, e nedrept

Ovidiu Anton, artistul care ar fi trebuit sa reprezinte Romania la concursul muzical Eurovision 206, a transmis, vineri, printr-un mesaj pe Facebook ca excluderea tarii din competitie este nedreapta si ca se declara invins.

PRIMA REACTIE a lui Ovidiu Anton, dupa ce a aflat ca nu va mai participa la EUROVISION: Trebuie sa ma declar invins

Desi castigase finala selectiei nationale, piesaMoment of Silence, compusa si interpretata de Ovidiu Anton, nu va mai participa laconcursul muzical.

Ovidiu Anton, dupa excluderea de la Eurovision: EBU a demonstrat ca Eurovision este despre bani, nu despre muzica. Mi se aduc prejudicii de imagine

Ovidiu Anton a declarat, vineri, ca prin decizia de excludere, European Broadcasting Union EBU) a demonstrat ca Eurovision este despre bani, si nu despre artisti si muzica, si spune ca se consulta cu specialisti pentru a vedea daca poate lua masuri legale.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2691 seconds )