Libnet.ro
UNICEF

14:15

S-au aprins luminitele de Craciun din Capitala: Trei milioane de beculete impodobesc Bucurestiul(FOTO, VIDEO)

B1 B1,
S-au aprins luminitele de Craciun din Capitala: Trei milioane de beculete impodobesc Bucurestiul(FOTO, VIDEO)

Luminile de sarbatori au fost aprinse, vineri, in Bucuresti, in cadrul unui eveniment care a avut loc la Targul de Craciun din Piata Constitutiei. Cantareata Paula Seling si doi. continuă pe B1

S-au aprins luminitele de Craciun din Capitala: Trei milioane de beculete impodobesc Bucurestiul(VIDEO)

Luminile de sarbatori au fost aprinse, vineri, in Bucuresti, in cadrul unui eveniment care a avut loc la Targul de Craciun din Piata Constitutiei. Cantareata Paula Seling si doi.

Luminitele de Craciun din Bucuresti vor fi aprinse pe 1 decembrie, la ora 19.10, de la Targul de Craciun din Piata Constitutiei

Luminitele de Craciun din Bucuresti vor fi aprinse pe 1 decembrie, la ora 19. 10, de la Targul de Craciun din Piata Constitutiei, anunta Primaria Capitalei. Peste 3 milioane de beculete de tip LED vor impodobi orasul cu ocazia sarbatorilor de iarna, iar anul acesta traseul iluminatului festiv insumeaza peste 33 de kilometri si cuprinde 59 de locatii din Bucuresti. Tema iluminatului de sarbatori este axata pe figurine luminoase inspirate din traditiile romanesti: ie, clop, hora, motive traditionale romanesti.

Luminile de sarbatori au fost aprinse in Capitala - peste trei milioane de beculete, pe un traseu de peste 33 de km

Luminile de sarbatori au fost aprinse, vineri seara, in Capitala, peste trei milioane de beculete fiind instalate pe un traseu de peste 33 de kilometri. Tema iluminatului festiv este axata pe traditii si simboluri romanesti, astfel ca unele ornamente sunt in forma de ie, clop sau hora.

Alerta in Germania: Un dispozitiv exploziv a fost gasit la un Targ de Craciun din Postdam

Alerta in orasul german Potsdam. Politistii au descoperit un obiect suspect intr-un targ de Craciun din oras. Autoritatile au confirmat ca pachestul suspect contine substante explozive,.

Primaria Capitalei va cheltui peste 300.000 de lei pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Victoriei, potrivit informatiilor publicate pana acum

Primaria Capitalei prin ARCUB va cheltui circa 300. 000 lei pentru organizarea Targului de Craciun din Piata Victoriei, potrivit unor anunturi de cumparare directa publicate pana in prezent pe site-ul de licitatii publice. Cererile de cumparare au fost postate pe 28 si 29 noiembrie, iar atribuirea s-a facut in aceeasi zi sau a doua zi. Este foarte posibil ca aceasta suma sa creasca dupa publicarea alor anunturi de atribuire.

Incendiu de amploare intr-un bloc din Capitala. 50 de oameni au fost evacuati

Un incendiu a cuprins, joi, un apartament al unui bloc de pe bulevardul Ramnicu Sarat din Capitala, fiind evacuate 50 de persoane, dintre acestea 10 fiind copii, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de.

Actrita Cristina Stamate va fi inmormantata la Cimitirul Bellu din Capitala

Cristina Stamate va fi inmormantata, miercuri, la Cimitirul Bellu din Capitala. Marti, trupul neinsufletit al actritei a fost depus in foaierul Teatrului de Revista Constantin.

Actrita Cristina Stamate va fi inmormantata la Cimitirul Bellu din Capitala. Lacrimi si durere la capataiul artistei - VIDEO cu ultimele aplauze

Cristina Stamate va fi inmormantata, miercuri, la Cimitirul Bellu din Capitala. Marti, trupul neinsufletit al actritei a fost depus in foaierul Teatrului de Revista Constantin.

Iluminatul festiv de sarbatori se aprinde in Capitala pe 1 Decembrie: Trei milioane de beculete de Craciun, cu motive traditionale, vor lumina Bucurestiul

Iluminatul festiv de sarbatori se va aprinde in Capitala pe 1 Decembrie, potrivit unui comunicat de presa al Primpriei Municipiului Bucuresti. Evenimentul va avea loc vineri seara, la ora 19. 10, in.

Spectacol de lumini in Capitala. Peste trei milioane de becuri au fost aprinse (VIDEO)

Sarbatorile de iarna de apropie cu pasi repezi, iar Primaria Municipiului Bucuresti a hotarat ca in aceasta seara, de la ora 19:10, sa se aprinda luminile de sarbatori din centrul.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )