Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta in Germania: Un dispozitiv exploziv a fost gasit la un Targ de Craciun din Postdam

B1 B1,
Alerta in Germania: Un dispozitiv exploziv a fost gasit la un Targ de Craciun din Postdam

Alerta in orasul german Potsdam. Politistii au descoperit un obiect suspect intr-un targ de Craciun din oras. Autoritatile au confirmat ca pachestul suspect contine substante explozive,. continuă pe B1

O parte a centrului orasului german Potsdam evacuata in urma gasirii unui dispozitiv exploziv intr-o piata de Craciun

Un dispozitiv exploziv a fost descoperit intr-o piata de Craciun la Potsdam, in apropiere de Berlin, a anuntat politia germana vineri, pe Twitter, relateaza AFP.

TREI SALVAMONTISTI, surprinsi de AVALANSA in muntii Calimani: Unul dintre ei a fost gasit (VIDEO)

UPDATEUnul dintre salvamontistii care au fost surprinsi de avalansa inmuntii Calimani a fost gasit, informeaza Agerpres. Barbatul este constient si colegii lui se pregatesc sa-l coboare de pe.

Avalansa in Masivul Parang: un turist, dat disparut, a fost gasit decedat

ACTUALIZARE 16:15 ISU Hunedoara: Persoana surprinsa in avalansa este decedata Echipele de interventie au ajuns la persoana surprinsa de avalansa in Muntii Parang, sub Varful Carja, si au constatat ca nu mai are semne vitale, fiind declarat decesul, au anuntat Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Hunedoara. *ACTUALIZARE 15:25 Arafat: Turistul surprins de avalansa in Parang ar fi fost gasit de salvamontisti, insa nu are semne vitale.

Vaslui: Un barbat externat din Spitalul Judetean de Urgenta fara stirea familiei a fost gasit decedat

Un barbat in varsta de 59 de ani, externat din Sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta SJU), fara ca familia sa fie anuntata, a fost gasit decedat, au anuntat, marti seara,.

Bomba, descoperita la un targ de Craciun, langa Berlin

Un dispozitiv exploziv a fost descoperit la un Targ de Craciun din Potsdam, in apropiere de Berlin, a anuntat politia germana vineri, relateaza AFP. Dispozitivul a fost descoperit intr-un .

Un batran de 79 de ani disparut dupa ce a fost externat din spital, dezbracat si fara stirea familiei, a fost gasit decedat pe un camp, dupa cinci zile de cautari

Un batran de 79 de ani din localitatea vasluiana Maraseni a fost gasit decedat la cinci zile dupa ce a a fost externat din spitalul din Vaslui, fara stirea familiei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )