Libnet.ro
UNICEF

11:30

[P] De ce aleg tinerii romani studiile in Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 [P] De ce aleg tinerii romani studiile in Marea Britanie

In urma cu mai bine de 150 de ani, era o obisnuinta ca tinerii din Romania, cu potential de a deveni elite intelectuale, sa mearga la studii in strainatate, destinatiile preferate in acea perioada fiind Franta si Germania. In cartea sa, Marturisiri, C. Radulescu-Motru spunea ca aceasta plecare in strainatate se facea aproape in mod mecanic, fara sa fie insotita de obisnuitele anticipari sentimentale. Tanarul roman pleca; nu fiindca avea nostalgia unei culturi despre care ii vorbisera altii si pe care el nu o avea in tara, ci el pleca pur si simplu luat de curent. continuă pe Hotnews

O familie de romani genereaza un nou scandal in presa din Marea Britanie

Presa din Marea Birtanie critica aspru cazul unui imigrant roman care lucreaza in Marea Britanie si intentioneaza sa isi aduca familia in aceasta tara si sa ceara indemnizatii sociale in valoare de 25. 000 de lire 31. 000 de euro), relateaza Mediafax.

Alegeri prezidentiale 2014. Tinerii romani din diaspora: Nu vrem sa traim in Anglia. Vrem sa traim in Romania ca in Anglia

Tinerii romani care voteaza la Londra au parcurs sute de kilometri ca sa vina la urne si sunt ferm decisi sa nu plece de la coada, desi exercitarea dreptului elementar la vot ii va costa ore.

Un cuplu din Marea Britanie a fost pedepsit cu 100 de lire pentru o recenzie negativa data unui hotel

Dupa ce au scris o recenzie negativa despre hotelul in care au fost cazati, un cuplu din Marea Britanie a observat ca i s-au retinut in plus suma de 100 de lire, o amenda pentru critica lor, scrie BBC.

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie sta la coada la sediul ICR din Londra pentru a vota

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Ion Jinga, sta la coada pentru a vota in turul al doilea al alegerilor prezidentiala la sediul ICR din Londra, informeaza Mediafax. La sectia de votare de la ICR numerosi.

Planul unui imigrant roman care lucreaza in Marea Britanie: Vrea sa isi aduca familia si sa ceara indemnizatii sociale de peste 30.000 de euro

Un imigrant roman care lucreaza in Marea Britanie intentioneaza sa isi aduca familia in aceasta tara si sa ceara indemnizatii sociale in valoare de 25. 000 de lire 31. 000 de euro), cazul fiind criticat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )