Libnet.ro
UNICEF

09:30

Un cuplu din Marea Britanie a fost pedepsit cu 100 de lire pentru o recenzie negativa data unui hotel

Adevărul Adevărul,
Un cuplu din Marea Britanie a fost pedepsit cu 100 de lire pentru o recenzie negativa data unui hotel

Dupa ce au scris o recenzie negativa despre hotelul in care au fost cazati, un cuplu din Marea Britanie a observat ca i s-au retinut in plus suma de 100 de lire, o amenda pentru critica lor, scrie BBC. continuă pe Adevărul

O familie de romani genereaza un nou scandal in presa din Marea Britanie

Presa din Marea Birtanie critica aspru cazul unui imigrant roman care lucreaza in Marea Britanie si intentioneaza sa isi aduca familia in aceasta tara si sa ceara indemnizatii sociale in valoare de 25. 000 de lire 31. 000 de euro), relateaza Mediafax.

Planul unui imigrant roman care lucreaza in Marea Britanie: Vrea sa isi aduca familia si sa ceara indemnizatii sociale de peste 30.000 de euro

Un imigrant roman care lucreaza in Marea Britanie intentioneaza sa isi aduca familia in aceasta tara si sa ceara indemnizatii sociale in valoare de 25. 000 de lire 31. 000 de euro), cazul fiind criticat.

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie sta la coada la sediul ICR din Londra pentru a vota

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Ion Jinga, sta la coada pentru a vota in turul al doilea al alegerilor prezidentiala la sediul ICR din Londra, informeaza Mediafax. La sectia de votare de la ICR numerosi.

Peste 900 de imigranti clandestini au fost salvati in ultuimele zile din Marea Mediterana

Peste 900 de imigranti clandestini au fost salvati in ultimele 24 de ore din marea Mediterana, au anuntat sambata autoritatile italiene, informeaza AFP. Cei mai multi imigranti clandestini salvati se aflau.

Marea Britanie: Cladire a Parlamentului, evacuata in urma unei alerte cu bomba

O cladire a Parlamentului britanic a fost evacuata, luni, dupa ce un IPadapartinand unui angajat nou al unui ministru a declansat o alerta cu bomba, relateaza The Guardian. Strazile din apropierea cladirilor.

[P] De ce aleg tinerii romani studiile in Marea Britanie

In urma cu mai bine de 150 de ani, era o obisnuinta ca tinerii din Romania, cu potential de a deveni elite intelectuale, sa mearga la studii in strainatate, destinatiile preferate in acea perioada fiind Franta si Germania. In cartea sa, Marturisiri, C. Radulescu-Motru spunea ca aceasta plecare in strainatate se facea aproape in mod mecanic, fara sa fie insotita de obisnuitele anticipari sentimentale. Tanarul roman pleca; nu fiindca avea nostalgia unei culturi despre care ii vorbisera altii si pe care el nu o avea in tara, ci el pleca pur si simplu luat de curent.

PANICA printre pacientii unui medic dentist. MULTI ar putea sa fi fost infestati cu HIV

Un medic dentist din Marea Britanie a pus in pericol sanatatea a mii de oameni prin nerespectarea regulilor de igiena in cabinetul sau: el nu-si schimba manusile, nu se spala si nu-si dezinfecta mainile.

O sectie de votare din Buzau a fost deschisa fortat. Seful sectiei nu a venit cu cheia

O sectie de votare din Buzau a fost deschisa cu intarziere si numai dupa ce poarta acesteia a fost fortata, din cauza ca presedintele sectiei, cel care avea cheia, nu s-a prezentat la program.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )