Libnet.ro
UNICEF

15:00

Alegeri prezidentiale 2014. Tinerii romani din diaspora: Nu vrem sa traim in Anglia. Vrem sa traim in Romania ca in Anglia

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Tinerii romani din diaspora: Nu vrem sa traim in Anglia. Vrem sa traim in Romania ca in Anglia

Tinerii romani care voteaza la Londra au parcurs sute de kilometri ca sa vina la urne si sunt ferm decisi sa nu plece de la coada, desi exercitarea dreptului elementar la vot ii va costa ore. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Peste 476.000 de romani au votat in diaspora

Peste 476. 000 de romani din diaspora au votat la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, arata ultima situatie prezentata pe site-ul BEC, la ora 22. 30, iar procesul de votare continua in mai multe state.

FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Cinci romani care locuiesc in Anglia s-au invoit de la serviciu si au venit la Focsani sa voteze

Dupa umilinta la care au fost supusi la primul tur al alegerilor prezidentiale 2014, cand nu au reusit sa voteze, tinerii au vrut sa se asigure de data aceasta ca totul va fi bine.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. O sectie din Bucuresci s-a deschis cu doua ore mai tarziu

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. O sectie de vot din Bucuresci zona Bradului) s-a deschis cu aproape doua ore intarziere, din cauza lipsei unei stampile.

Alegeri prezidentiale 2014. Catedrala Ortodoxa din Cluj a fost pline de credinciosi. Niciun cuvant despre vot

Catedrala Ortodoxa din centrul Clujului era, la ora 10. 30, plina de credinciosi. Slujba pe care acestia au ascultat-o a fost oficiata de 10 preoti, printre care si Ioan Chirila, presedintele Senatului UBB. La ceremonia religioasa nu s-a rostit niciun cuvant despre alegerile prezidentiale 2014, iar oameni nu au fost indemnati sa mearga la vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Daca un singur membru din comisia de vot va lipsi, vor vota cu 15% mai PUTINI cetateni romani

Daca un singur membru din comisia de vot va lipsi, vor vota 15% mai putini cetateni romani din diaspora, spune ministrul de externe, care face apel la toti membrii.

Alegeri prezidentiale 2014. Primii doi votanti de la Munchen, extenuati la capatul a peste 13 ore de asteptare

Una dintre cele mai emotionante imagini ale votului din diaspora provine de la Munchen, Germania, acolo unde doi romani s-au fotografiat extenuati la capatul maratonului pentru vot la alegeri prezidentiale 2014.

FADERE, despre sectiile din diaspora: Nu intelegem de ce MAE nu face nimic, nici dupa comunicatele BEC

Federatia Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) anunta ca va strange semnaturi de la romanii din diaspora care nu vor putea vota, care vor fi folosite in demersurile posterioare alegerilor, conform unui comunicat remis redactiei. FADERE critica lipsa de raspuns a Ministerului de Externe fata de infiintarea a noi sectii de votare si arage atentia ca, din ceasta cazua, foarte multi romani din diaspora nu vor putea vota.

Alegeri prezidentiale 2014. Diaspora vrea sa voteze: o romanca din Canada a zburat 670 de kilometri pentru a vota

Romanii din diaspora au avut numeroase probleme in primul tur de alegeri prezidentiale 2014. Numarul mic al sectiilor de vot ii forteaza pe unii sa faca calatorii lungi pentru a-si putea exprima optiunea electorala.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Au inceput alegerile in DIASPORA. Anuntul facut de MAE

A ramas mai putin de o ora pana la deschiderea urnelor in tara noastra, insa, in diaspora, romanii au putut vota inca de aseara. Prima sectie de votare care s-a deschis.

Alegeri prezidentiale 2014. Protest in ziua votului. Circa 100 de clujeni au iesit in strada, nemultumiti de modul in care se desfasoara alegerile in diaspora

Alegeri prezidentiale 2014. Aproximativ 100 de clujeni au iesit, duminica, 16 noiembrie, in Piata Unirii ca sa protesteze, din nou, impotriva modului in care au loc alegerile in strainatate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )