Libnet.ro
UNICEF

11:30

[P] Care sunt cele mai performante 12 companii din Moldova, premiate la Iasi

Hotnews Hotnews,
 [P] Care sunt cele mai performante 12 companii din Moldova, premiate la Iasi

Companii producatoare de inghetata, afaceri cu autoturisme usoare, componente pentru avioane sau fabrici de instrumente pentru control si navigatie sunt doar unele dintre companiile castigatoare din Moldova ce au fost premiate la Iasi, in cadrul proiectului Campioni in Business, ajuns la a sasea editie. continuă pe Hotnews

[P] Campioni in Business premiaza la Iasi cele mai performante companii din Moldova

Al doilea eveniment din acest an al proiectului Campioni in Business are loc miercuri, 9 noiembrie 2016, la Iasi. In cadrul conferintei care va avea loc la Hotel International vor fi premiate cele mai dinamice si mai performante companii din Moldova, precum si antreprenorii care le conduc.

Medicii romani au primit sponsorizari de 5 milioane de euro de la cele mai importante companii farmaceutice. Ministrul Sanatatii: Sunt vulnerabilitati majore in sistemul nostru de sanatate

Cele mai importante cinci companii farmaceutice la nivel global au facut 12. 000 de sponsorizari in valoare de 4,8 milioane de euro medicilor romani, fara a le mai lua in calcul pe cele pentru.

Viata unui roman in Legiunea Straina, una dintre cele mai redutabile forte militare din lume: Totul trebuie sa fie la rigla

Un roman plecat sa lupte in Legiunea Straina a povestit pentru vice. com viata de zi cu zi a unui soldat inrolat intr-una dintre cele mai redutabile forte militare din.

Cele mai moderne huse pentru iPhone de la Ciocotec

Era in care telefoanele mobile erau doar simple dispozitive prin care comunicam intre noi a apus de mult. in schimb, lumea moderna in care traim ne-a facut sa realizam ca telefoanele nu sunt doar niste simple accesorii. Mai mult decat atat, ele au devenit o parte din universul nostru. Asa se face si ca modele de smartphone actuale ca iPhone 6 sau iPhone 7 reprezinta gadgeturi de nelipsit in viata noastra.

Cele mai bune bancuri cu ciobani. Ale tale-s oile, bade?, Yes, of course!

Printre cele mai amuzante bancuri care circula pe Internet sunt si cele in care protagonist este ciobanul. Va prezentam o colectie de glume.

Cea mai importanta piesa a fost Xavi Pascual. Care sunt secretele noului selectioner al Nationalei de Handbal masculin

Nationala de Handbal masculin a Romaniei a obtinut duminica seara una dintre cele mai frumoase victorii din istorie, reusita venita chiar in fata medaliatei cu bronz de la Mondiale,.

De ce sunt stafidele cele mai sanatoase fructe. Cate grame putem manca zilnic si ce minuni fac in amenie

Considerate cele mai sanatoase dintre fructele uscate, fiind bogate in cupru si fier, stafidele fac minuni pentru sistemul imunitar slabit si dau senzatia de satietate datorita cantitatii mari de fibre pe care le contin.

De ce sunt stafidele cele mai sanatoase fructe. Cate grame putem manca zilnic si ce minuni fac in anemie

Considerate cele mai sanatoase dintre fructele uscate, fiind bogate in cupru si fier, stafidele fac minuni pentru sistemul imunitar slabit si dau senzatia de satietate datorita cantitatii mari de fibre pe care le contin.

Cele mai enervante lucruri pe care insotitorii de zbor si-ar dori sa nu le mai faceti la bordul avionului

Toti avem obiceiuri enervante, iar calatoriile tind sa scoata la iveala ce e mai rau din oameni la acest capitol. Mai multi insotitori de zbor au dezvaluit care sunt lucrurile pe care si-ar dori ca pasagerii sa nu le mai faca.

Ele sunt cele care ii aduc fericirea Andreei Marin in fiecare zi

Andreea Marin trece printr-o perioada zbuciumata din pricina divortului de sotul sau, Tuncay Ozturk, insa in fiecare zi reuseste sa isi traga sursa de energie si optimism multumita acestor doua fiinte dragi. Iata despre cine este vorba.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )