Libnet.ro
UNICEF

13:15

Pacient ranit la Spitalul Judetean din Timisoara, in timpul unei tomografii

B1 B1,
Pacient ranit la Spitalul Judetean din Timisoara, in timpul unei tomografii

Un incident care putea avea urmati tragice s-a petrecut sambata la Spitalul Judetean din Timisoara. Un pacient a fost ranit usor in timp ce i se facea o tomografie computerizata, a anuntat managerul. continuă pe B1

Cupola unui tomograf s-a prabusit in timp ce o pacienta era scanata, la Spitalul Judetean din Timisoara. Manager: Un eveniment halucinant

Cupola aparatului tomograf de la Spitalul Judetean Timisoara s-a prabusit, sambata, in timp ce o pacienta era scanata, iar femeia a fost ranita usor. Managerul spitalului, Raul Patrascu, spune ca evenimentul a fost halucinant si ca se putea intampla un dezastru.

Un medic de 44 de ani din Timisoara a murit din cauza COVID-19

Un medic de 44 de ani din Timisoara a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Anuntul a fost facut de managerul Spitalului Judetean din Timisoara: inca un mesaj pentru acei inconstienti care nu cred in acest virus nemernic.

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean Vaslui: Mai multe asistente si infirmiere de la Sectia de Chirurgie sunt infectate cu coronavirus (VIDEO)

Un focar de COVID-19 a fost depistat la Spitalul Judetean Vaslui. Mai multe asistente si infirmiere de la Sectia de Chirurgie au fost testate pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. in unitatea sanitara au.

Premiera medicala la Spitalul Judetean din Pitesti. Interventia care-i ajuta pe bolnavii de cancer care nu se pot hrani pe gura

Recent, in premiera pentru judetul Arges, s-a realizat o interventie indicata pacientilor oncologici pentru care alimentarea pe gura este dificila sau imposibila.

Edil, surprins in timp ce intretinea relatii intime in timpul unei conferinte VIDEO. Trudeau din greu pentru tara

Un oficial guvernamental dintr-o localitate din Filipine a fost surprins facand dragoste cu secretara sa, dupa ce a intrat accidental intr-o teleconferinta cu colegii sai din guvern. Primar, surprins in timp ce intretinea relatii intime in timpul unei conferinte VIDEO Jesus Estil, oficial in guvernul filipinez, primar in localitatea Cavite, a avut o videconvorbire cu .

Managerul Spitalului V. Babes din Timisoara: Ne e teama ca odata cu masurile de relaxare o sa avem 2.000 de cazuri pe zi

Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, a declarat vineri, la Digi24, ca, odata cu redeschiderea restaurantelor la interior si a reluarii orelor in scoli, numarul de cazuri noi de COVID ar putea creste intr-o luna la peste 2.

Scenariu sumbru: 2.000 de cazuri zilnice de COVID-19, dupa redeschiderea restaurantelor si scolilor Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara: Relaxarea la noi este gresit inteleasa

Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, nu vede cu ochi buni reluarea activitatii restaurantelor cu spatii inchise si a cursurilor in cadrul unitatilor de invatamant. Mai.

Marian Oprisan (PSD) ameninta ca se va lega cu lanturi de Palatul Victoria, daca Guvernul PNL ii va bloca finantarea pentru noul spital judetean din Vrancea (VIDEO)

Marian Oprisan PSD), presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a declarat ca se va lega cu lanturi de cladirea Guvernului, daca Executivul va bloca finantarea noului spital judetean din.

Focar de coronavirus la Ortopedie, in Spitalul Judetean Slatina. Un medic si doi asistenti au teste pozitive

Din cazurile raportase astazi de autoritati in judet, patru sunt salariati ai Spitalului Judetean de Urgenta Slatina. Trei dintre ei sunt din Ortopedie.

Unitatea 2 a Centralei Nucleare de la Cernavoda s-a deconectat de la Sistemul Energetic National din cauza aparitiei unei disfunctionalitati in partea clasica a unitatii

Reactorul 2 al Centralei Nucleare de la Cernavoda s-a deconectat automat, sambata dimineata, din cauza unei disfunctionalitati aparute la partea clasica a unitatii, se arata intr-un comunicat de.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )