Libnet.ro
UNICEF

09:00

Un medic de 44 de ani din Timisoara a murit din cauza COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Un medic de 44 de ani din Timisoara a murit din cauza COVID-19

Un medic de 44 de ani din Timisoara a murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus. Anuntul a fost facut de managerul Spitalului Judetean din Timisoara: inca un mesaj pentru acei inconstienti care nu cred in acest virus nemernic. continuă pe Hotnews

Medic de 44 de ani, omorat COVID-19: Era puternic si sanatos. E un eveniment oribil

Un medic de doar 44 de ani din Timisoara, asistent universitar, a murit dupa ce, in urma cu mai putin de trei saptamani, a fost diagnosticat cu COVID-19. Anuntul a fost facut pe pagina sa de Facebook de managerul Spitalului Judetean Timisoara, Raul Patrascu.

Pacient ranit la Spitalul Judetean din Timisoara, in timpul unei tomografii

Un incident care putea avea urmati tragice s-a petrecut sambata la Spitalul Judetean din Timisoara. Un pacient a fost ranit usor in timp ce i se facea o tomografie computerizata, a anuntat managerul.

Managerul Spitalului V. Babes din Timisoara: Ne e teama ca odata cu masurile de relaxare o sa avem 2.000 de cazuri pe zi

Cristian Oancea, managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, a declarat vineri, la Digi24, ca, odata cu redeschiderea restaurantelor la interior si a reluarii orelor in scoli, numarul de cazuri noi de COVID ar putea creste intr-o luna la peste 2.

Scenariu sumbru: 2.000 de cazuri zilnice de COVID-19, dupa redeschiderea restaurantelor si scolilor Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara: Relaxarea la noi este gresit inteleasa

Managerul Spitalului Victor Babes din Timisoara, Cristian Oancea, nu vede cu ochi buni reluarea activitatii restaurantelor cu spatii inchise si a cursurilor in cadrul unitatilor de invatamant. Mai.

Medic din Timisoara, de 44 de ani, ucis de COVID-19: Era puternic si sanatos!

Un medic de doar 44 de ani din Timisoara, asistent universitar, a murit dupa ce, in urma cu mai putin de trei saptamani, a fost diagnosticat cu COVID-19. Managerul Spitalului Judetean Timisoara, Raul Patrascu, a facut anuntul trist, pe pagina sa de socializare.

Cupola unui tomograf s-a prabusit in timp ce o pacienta era scanata, la Spitalul Judetean din Timisoara. Manager: Un eveniment halucinant

Cupola aparatului tomograf de la Spitalul Judetean Timisoara s-a prabusit, sambata, in timp ce o pacienta era scanata, iar femeia a fost ranita usor. Managerul spitalului, Raul Patrascu, spune ca evenimentul a fost halucinant si ca se putea intampla un dezastru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )