Libnet.ro
UNICEF

01:05

Focar de coronavirus la Ortopedie, in Spitalul Judetean Slatina. Un medic si doi asistenti au teste pozitive

Adevărul Adevărul,
Focar de coronavirus la Ortopedie, in Spitalul Judetean Slatina. Un medic si doi asistenti au teste pozitive

Din cazurile raportase astazi de autoritati in judet, patru sunt salariati ai Spitalului Judetean de Urgenta Slatina. Trei dintre ei sunt din Ortopedie. continuă pe Adevărul

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean Vaslui: Mai multe asistente si infirmiere de la Sectia de Chirurgie sunt infectate cu coronavirus (VIDEO)

Un focar de COVID-19 a fost depistat la Spitalul Judetean Vaslui. Mai multe asistente si infirmiere de la Sectia de Chirurgie au fost testate pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. in unitatea sanitara au.

CORONAVIRUS Tratament cu plasma si la Spitalul Judetean Buzau

La patru luni dupa prima recoltare facuta de Centrul de Transfuzii Sanguine Buzau, tratamentul cu plasma hiperimuna se poate face si in Spitalul Judetean din municipiul Buzau. Unitatea medical, care are doua sectii exterioare, cu aproximativ o suta de paturi, transformate in spatii destinate pacientilor COVID-19, a primit in 6 august acordul Ministerului Sanatatii pentru a putea face tranfuzii cu plasma hiperimuna recoltata de la pacientii care s-au vindecat de infectia cu SARS-CoV-2.

Sfarsit tragic pentru un beneficiar al centrulului social din Malaiesti: a scapat de focar, dar a contactat virusul SARS-CoV-2 in Spitalul Judetean

Doi beneficiari ai Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Malaiesti au murit dupa ce au fost diagnosticati cu COVID-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )