Libnet.ro
UNICEF

05:00

Pacienta din ambulanta, decedata in urma unui accident. Femeia se intorcea de la spital

Adevărul Adevărul,
Pacienta din ambulanta, decedata in urma unui accident. Femeia se intorcea de la spital

Femeia a murit la cateva ore dupa ce ambulanta care o transporta acasa de la spital a fost implicata intr-un accident rutier. Este cel de-al doilea eveniment de acest fel produs in doar o luna. continuă pe Adevărul

Trafic oprit pe o strada in Ramnicu Valcea in urma unui accident rutier. O persoana a fost grav ranita

Luni seara, 19 noiembrie, in urma unui accident rutier produs pe o strada din Ramnicu Valcea, traficul a fost blocat pe ambele sensuri, potrivit celor de la ISU Valcea. O persoana a fost grav ranita, reiese din primele informatii.

FOTO VIDEO Trei raniti in urma unui accidentauto in apropierea localitatii Branesti

Treipersoane au fost ranite, sambata dimineata, in urma unui accident de circulatie produs in apropierea localitatii Islaz, Branesti. Echipajele speciale au intervenit pentru desarcerarea a doua persoane.

Trafic ingreunat pe DN2 Bucuresti-Urziceni din cauza unui accident rutier

Traficul rutier se desfasoara ingreunat pe DN2 Bucuresti-Urziceni din cauza unui accident rutier care a avut loc in localitatea Lilieci. Un barbat a fost ranit grav de o masina.

Lucrare de Picasso, gasita in Tulcea sub un copac. O scriitoare din Olanda a descoperit-o in urma unui pont anonim

Un tablou de Picasso a fost gasit la radacina unui copac din nordul Dobrogei. Descoperirea a fost facuta in urma unui pont anonim primit de o romanca din Olanda.

Accident teribil in Olt, intre un microbuz si un autovehicul. Care este starea victimelor

Doi oameni au fost raniti in urma unui accident rutier petrecut luni, intre un microbuz si o masina, in judetul Olt. Incidentul a avut loc la iesirea din Slatina spre orasul Babeni. in urma acestuia, o.

Accident rutier pe traseul Leova-Hancesti. Un microbuz cu pasageri a derapat de pe sosea si s-a rasturnat

Patru persoane au fost transportate la spital in urma unui accident rutier produs luni, 19 noiembrie, in jurul orei 8. 00, pe traseul Leova-Hancesti,la iesirea din localitatea Sarata Galbena, transmite publika. md.

Accident grav pe DN 10. Sunt sapte victime

Sapte persoane au fost ranite duminica dimineata in urma unui accident petrecut pe DN10, in zona localitatii Bradet, de langa intorsura Buzaului, circulatia fiind partial blocata, informeaza.

Accident grav pe DN 3. Sunt trei victime

Trei persoane au fost transportate, sambata, la spital, in urma unui accident rutier produs pe DN3, intre localitatile Branesti si Islaz. Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, pe.

Accident cu utilajul de deszapezire. Patru persoane ranite, printre care si un copil

Trei adulti si un copil au ajuns vineri seara la spital in urma unui accident rutier provocat de un utilaj de deszapezire, in cartierul Itcani din municipiul resedinta de judet, a anuntat purtatorul de.

Accident teribil intre un microbuz si o masina, in apropierea Bucurestiului: Opt oameni au fost raniti

Opt persoane au fost ranite in urma unui accident teribil petrecut intre un autoturism si un microbuz, pe raza comunei Bolintin Deal, din judetul Giurgiu, informeaza RTv. Impactul a fost foarte puternic, iar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )