Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pagube de 4,3 milioane de lei, dupa furtuna din vestul tarii

România Liberă România Liberă,
Pagube de 4,3 milioane de lei, dupa furtuna din vestul tarii

500 de copaci au fost distrusi, la Timisoara, in urma furtunii de duminica, iar inlocuirea lor costa 3,5 milioane de lei. Totodata, la Gradina Zoologica din Timisoara este nevoie de 800. 000 de lei pentru remedierea pagubelor, a anuntat, marti, primarul timisorean Nicolae Robu. continuă pe România Liberă

Premiera in Romania: Facebook a activat safety check dupa furtuna din vestul tarii

Facebook a activat, pentru prima oara, functia de safety check pentru cei din mai multe orase aflate in vestul tarii. Utilizatorii pot confirma ca sunt in siguranta si pot oferi.

Mihai Tudose, dupa furtuna din vestul tarii: Toata lumea s-a mobilizat exemplar, mai putin Enel

Premierul Mihai Tudose a laudat, luni, modul in care Ministerul de Interne a gestionat situatia din vestul tarii, ca urmare a furtunii in urma caruia opt persoane au murit si 137 au fost ranite.

Functia Safety Check a Facebook, activata in premiera in Romania dupa furtuna din vestul tarii, luata la misto de utilizatori: Donez apa sfintita (de prune) (FOTO)

Functia Safety Check a Facebook, activata in premiera si in Romania, in urma furtunilor catastrofale care au avut loc in vestul tarii, a produs numeroase glume in randul ro.

Dacian Ciolos, mesaj dur catre Guvern, dupa furtuna din Timisoara

Dacian Ciolos a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care critica autoritatile pentru proasta pregatire in cazul furtunei care a dus la moartea a 8 oameni. Iata ce a scris fostul sef de.

Implementarea sistemului ALERT - prima masura luata dupa furtuna ce a devastat vestul tarii

Guvernantii iau primele masuri dupa furtuna care a facut prapad in vestul tarii. Grupul intrunit de urgenta la Palatul Victoria a decis sa implementeze sistemul ALERT. Acesta va.

Tudose, declaratie scandaloasa dupa furtuna devastatoare din vest: Ce sa facem? Sa dam o lege sa nu mai bata vantul?

Declaratii halucinante dupa furtuna care a maturat vestul tarii din partea sefului de la Palatul Victoria! Dupa urgie, luam masuri, avem bani pentru calamitati, a dat asigurari Mihai Tudose, dupa care.

Tudose, declaratie scandaloasa dupa furtuna devastatoare din vest: Ce sa facem? Sa dam o lege sa nu mai bata vantul?

Declaratii halucinante dupa furtuna care a maturat vestul tarii din partea sefului de la Palatul Victoria! Dupa urgie, luam masuri, avem bani pentru calamitati, a dat asigurari Mihai Tudose, dupa care.

Romanii prinsi de Fisc cu bani negri: Patronul Universitatii Craiova, gaura de 2,5 milioane lei la bugetul statului |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Unul dintre trofeele Directiei de Control a Marilor Averi din Agentia de Administrare Fiscala este Adrian Andrici, unul dintre patronii clubului de fotbal de Liga I CS Universitatea Craiova, dar nascut in Suceava. Inspectorii l-au cercetat pe Andrici dupa ce au verificat un contract incheiat de sucevean, in 2011, cu Gheorghe Stelian, zis Stelu, si l-au pus sa plateasca un impozit de 2,51 milioane lei.

Furtuna din vestul tarii a afectat familiile vedetelor

Furtuna deosebit de violenta din vestul tarii a lasat in urma 8 morti, aproape 140 de raniti si multi pagubiti, printre acestia si rude ale unor vedete cunoscute din showbiz. Iata despre cine este vorba! .

Pe ce sunt cheltuitii banii bucurestenilor: Primaria Sectorului 1 vrea sa plateasca pana la 12,7 milioane lei fara TVA pentru revista primariei

Primaria Sectorului 1 este dispusa sa plateasca pana 12,7 milioane lei fara TVA pentru redactarea, editarea si tiparirea Buletinului Informativ al Primariei Sectorului 1, in urmatorii 4 ani, potrivit unui anunt de licitatie postat pe SEAP. Este vorba despre un acord-cadru cu valoarea estimata intre 3,172,838 si 12,691,350 RON, pretul final urmand sa fie stabilit in functie de cate contracte subsecvente se incheie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )