Libnet.ro
UNICEF

01:05

Palmer Capital: Romania, una dintre cele mai atractive piete din regiune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Palmer Capital: Romania, una dintre cele mai atractive piete din regiune

Palmer Capital, care a preluat, anul trecut, Middle Europe Investments NV, vede Romania drept o piata extrem de atractiva in regiunea Europei Centrale si de Est. continuă pe Ziarul Bursa

Mihai Traistariu a provocat-o pe Inna sa interpreteze una din cele mai grele piese din lume (VIDEO)

Mihai Traistariu o ataca din nou pe Inna. Cantaretul a provocat-o pe artista sa cante una din una dintre cele mai grele melodii din lume: I Will Always Love You, interpretata de Whitney Houston. Duelul a fost.

Eurostat: Romania a avut cele mai accelerate scumpiri din UE in 2013. PSD se lauda cu ieftiniri

Vesti proaste pentru economie. Romania a incheiat anul 2013 cu cele mai accelerate scumpiri din Uniune. Potrivit datelor Eurostat, preturile au crescut anul trecut cu 3,2%, situatie la care suntem egalati doar de.

(P) Romprest, 13 ani de excelenta pe piata din Romania

Romprest, una dintre cele mai importante companii de salubritate, facility management, DDD, intretinere si amenajare spatii verzi la nivel national, ofera celor 45 de consilii locale din toata tara si celor.

Cassandra Lynn Hensley, unul dintre cei mai cunoscuti iepurasi Playboy, a fost gasita moarta

Cassandra Lynn Hensley, una dintre cele mai cunoscute playmate-uri Playboy, a fost gasita moarta in casa unei prietene din Los Angele, scrie TMZ. Cassandra, desemnata Miss February 2006 pentru Playboy SUA, a.

Airbus Beluga: interiorul celui mai ciudat avion din lume

Vizitatorii orasului Toulouse au mari sanse sa vada cu proprii ochi una dintre cele mai neobisnuite aeronave din lume. Cunoscut sub numele Beluga, datorita asemanarii cu o balena alba, avionul joaca un rol esential in aviatia europeana.

Airbus Beluga: cum arata cel mai ciudat avion din lume

Vizitatorii orasului Toulouse au mari sanse sa vada cu proprii ochi una dintre cele mai neobisnuite aeronave din lume. Cunoscut sub numele Beluga, datorita asemanarii cu o balena alba, avionul joaca un rol esential in aviatia europeana.

Peste 70% dintre apelurile la 112 de anul trecut au fost false: Cele mai multe au fost facute din Covasna, Calarasi si Mures

Aproape 17,5 milioane de apeluri la numarul de urgenta la 112 au fost inregistrate pe parcursul anului trecut. Dintre acestea, peste 70 la suta au fost false, iar cele mai multe dintre ele au fost initiate.

Cele mai bune si cele mai proaste sisteme de invatamant din lume.

Romania se afla pe un prea putin onorant loc 6 intr-un clasament al tarilor cu cele mai slabe rezultate scolare ale elevilor si cu cei mai nefericiti elevi, potrivit unui studiu comparativ realizat de buzzfeed. com. Comparatia se bazeaza pe un studiu efectuat de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica in 65 de tari. Gradul de fericire al elevilor este un indice care rezulta din gradul de acord sau dezacord cu afirmatia ma simt fericit la scoala. Scorurile la teste combina .

ANOFM: Peste 8.200 de posturi vacante la nivel national, cele mai multe in Cluj si Bucuresti.

Peste 8. 200 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Cluj, Bucuresti, Prahova, Sibiu, Brasov si Arad, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt inregistrate 8. 258 de locuri de munca. Cele mai multe oferte de munca sunt in Capitala 894) si in judetele: Cluj 1. 410), Prahova 499), Sibiu 492), Brasov 374), Arad 354), Iasi 334), Harghita 326) si .

Dan Sova: Tarifele de utilizare a autostrazii Comarnic-Brasov, cele mai mici din UE

Tarifele de utilizare a autostrazii Comarnic - Brasov vor fi cele mai mici din Uniunea Europeana, acestea tinand cont de puterea de cumparare a cetatenilor romani, potrivit ministrului delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )