Libnet.ro
UNICEF

20:45

Panama a devenit prima tara care a interzis pungile de plastic din America Centrala

România Liberă România Liberă,
Panama a devenit prima tara care a interzis pungile de plastic din America Centrala

Panama a devenit prima tara din American Centrala care, intr-o incercare de a reduce poluarea de pe . continuă pe România Liberă

Panama devine prima tara din America Centrala care interzice pungile de plastic

Panama a devenit prima natiune din America Centrala care a interzis pungile de plastic de unica folosinta, pentru a diminua poluarea care afecteaza semnificativ portiunile de plaja si pentru a ajuta la combaterea uneia dintre cele mai importante provocari climatice ale lumii, conform ONU, scrie Reuters.

Acesta este primul stat din America Centrala care interzice pungile de plastic de unica folosinta. Se alatura unui numar de peste 60 de tari

Panama a devenit sambata primul stat din America Centrala care a interzis pungile de plastic de unica folosinta in spatiile comerciale, in incercarea de a reduce poluarea de pe plajele sale, informeaza.

Digi24: Cum se traieste in tara care nu exista

A apartinut imperiului bizantin, venetienilor, grecilor, otomanilor, francezilor sau britanicilor. Toti si-au lasat amprenta in acest loc, dar istoria moderna este singura perioada in care insula a devenit un spatiu divizat. Dupa ce au trait milenii intregi impreuna, au ajuns acum separati de o granita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )