Libnet.ro
UNICEF

21:45

Pandurii - Sageata 0-0: vor in Europa, dar nu mai bat pe nimeni la Targu-Jiu

Adevărul Adevărul,
Pandurii - Sageata 0-0: vor in Europa, dar nu mai bat pe nimeni la Targu-Jiu

Echipa antrenata de Cristi Pustai a mai facut un pas gresit pe teren propriu si a ajuns la o contraperformanta uriasa pentru o echipa care, anul trecut, era implicata in lupta pentru titlu. continuă pe Adevărul

MINUT cu MINUT Liga 1 U Cluj-FC Botosani 2-1, Viitorul-FC Brasov 0-0 si Pandurii-Sageata 0-0

Etapa a XXVII-a aLigii1 s-a incheiat, luni seara, cu urmatoarele trei dispute:U Cluj-FC Botosani 2-1, Viitorul-FC Brasov 0-0si Pandurii-Sageata 0-0, prezente in modulul nostru de LIVE. Intrati aici pentru a afla informatii in timp real de la fata locului.

LIVE Liga 1 Pandurii-Sageata 0-0

Etapa curenta din Liga 1 se incheie, luni seara, cu urmatoarele trei dispute:U Cluj-FC Botosani 2-1, Viitorul-FC Brasov 0-0si Pandurii-Sageata 21:00), prezente in modulul nostru de LIVE. Intrati aici pentru a afla informatii in timp real de la fata locului.

PROIECT Angajatii vor putea utiliza mai mult de doua tichete de masa pe zi

Angajatii ar putea folosi mai mult de doua tichete de masa pe zi, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern prin care se doreste ca tichetele sa fie mai usor de utilizat, atat in format electronic, nu doar pe suport de hartie cum sunt in prezent.

Magistratii vor aplica cea mai usoara pedeapsa in cazul celor opt condamnati in Dosarul Transferurilor

Greii fotbalului au sanse sa iasa mai repede din inchisoare. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis sa aplice cea mai usoara pedeapsa in cazul celor opt oameni din fotbal condamnati la inchisoare,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )