Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

PANICA in fata Pentagonului, din cauza unei suspiciuni de Ebola

Antena3 Antena3,
PANICA in fata Pentagonului, din cauza unei suspiciuni de Ebola

Pasagerii unui autobuz au fost plasati patru ore in carantina dupa ce unei femei revenite recent din Africa i s-a facut rau intr-o parcare din fata sediului Departamentului american al Apararii, la Washington. continuă pe Antena3

Peste 500 de accidente rutiere, produse intr-o singura zi in Moscova din cauza unei reclame sexi

Un numar de 517 accidente rutiere au avut loc la Moscova, intr-o singura zi, din cauza unei reclame sexi cu doi sani dezgoliti si mameloanele acoperite cu o banda albastra pe care se putea citi sloganul Ei.

O femeie din Ilfov a fost operata de 3 ori in numai 6 luni din cauza unei peritonite

O femeie din Ilfov a fost operata de 3 ori in numai 6 luni din cauza unei peritonite si ii acuza pe medici de neglijenta. Dupa cele trei operatii, medicii au decis ca are nevoie de o noua interventie.

Grupul elvetian Nestle, in alerta maxima din cauza epidemiei de Ebola: Pretul pentru cacao creste din cauza temerilor

Grupul elvetian Nestle se pregateste sa faca fata impactului epidemiei de Ebola din Africa de Vest, in conditiile in care pretul pentru cacao creste din cauza temerilor ca boala ar putea ajunge si in.

SCANDAL. Brandul de moda Mango sufera din cauza unei camasi naziste

Retailerul spaniol de moda Mango se afla in centrul unui scandal cauzat de lansarea pe piata a unei camasi pentru femei al carei imprimeu se aseamana cu insemnele trupelor SS comandate de Adolf Hitler, potrivit huffingtonpost. co. uk, citat de Mediafax.

Obama si-a anulat si deplasarile de joi din cauza epidemiei de Ebola

Programul de joi al presedintelui american Barack Obama a fost dat peste cap de epidemia de Ebola, acesta anulandu-si joi, la fel ca miercuri, toate deplasarile programate, pentru a se consacra gestionarii crizei Ebola.

Obama: inchiderea frontierelor din cauza epidemiei de Ebola e contraproductiva

Inchiderea frontierelor pentru persoanele din tarile africane cu focare de Ebola ar fi contraproductiva, a declarat presedintele american Barack Obama.

Barack Obama considera contraproductiva inchiderea frontierelor din cauza epidemiei de Ebola

Presedintele american Barack Obama a apreciat, joi, ca inchiderea frontierelor pentru persoanele din tarile africane cu focare de Ebola ar fi contraproductiva, relateaza AFP. Toate discutiile cu expertii.

Preturile la ciocolata ar putea EXPLODA din cauza epidemiei de Ebola

Epidemia de Ebola ar putea afecta stocurile internationale de cacao, care ar provoca o lipsa acuta a materiei prime pentru fabricarea ciocolatei. Mai multi producatori din elita mondiala, cum ar fi Mars, Nestle sau .

Panica in fata Pentagonului, pasagerii unui autobuz fiind cateva ore in carantina de teama Ebola

Pasagerii unui autobuz au fost plasati patru ore in carantina dupa ce unei femei revenite recent din Africa i s-a facut rau intr-o parcare din fata sediului Departamentului american al Apararii, la Washington.

Suedia, chemata in judecata la Curtea Europeana de Justitie, din cauza legislatiei pariurilor sportive. Urmeaza si Romania?

Comisia Europeana a trimis joi in judecata statul membru UE Suedia la Curtea Europeana de Justitie, din cauza legilor care incalca normele europene in domeniul pariurilor sportive. Suedia fusese atentionata in noiembrie 2013, pe o lista pe care se afla si Romania, insa tara noastra se afla cu un pas in spate fata de tara nordica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )