Libnet.ro
UNICEF

08:45

Panica in orasul francez Dijon! Noua persoane au fost ranite intr-o explozie (FOTO)

B1 B1,
Panica in orasul francez Dijon! Noua persoane au fost ranite intr-o explozie (FOTO)

Noua persoane au fost ranite in orasul francez Dijon, potrivit Russia Today. Cauza exploziei este inca necunoscuta. O cladire s-a prabusit partial si a fost evazuata. Mai multe echipe de. continuă pe B1

Explozie la un apartament din Busteni. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite in aceasta dimineata intr-o puternica explozie ce a izbucnit la un apartament din Poiana Tapului, localitate ce apartine de statiunea Busteni. Doua persoane, sot si sotie, care locuiau in chirie, au suferit arsuri si au fost transportate la spital.

Cel putin opt persoane au fost ranite in urma unei explozii in Franta, cauzata de o scurgere de gaze

O explozie a avut loc vineri dimineata intr-o cladire in centrul orasului francez Dijon, scrie ouest-france. fr. Potrivit autoritatilor, au fost scapari de gaze la retea. Explosion habitation.

Explozie intr-un bloc din Busteni. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite, miercuri dimineata, in urma unei explozii care a avut loc intr-un bloc din Busteni.

Ilfov: Noua persoane ranite in urma unui accident in Corbeanca in care au fost implicate un autoturism si un microbuz

Noua persoane au fost ranite si transportate la spitale din Capitala in urma unui accident care a avut loc vineri, in localitatea Corbeanca, din judetul Ilfov, in care au fost implicate un autoturism si un microbuz, a declarat pentru News. ro purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, Anne Ciolca.

Ilfov: Noua persoane ranite in urma unui accident in Corbeanca in care au fost implicate un autoturism si un microbuz

Noua persoane au fost ranite si transportate la spitale din Capitala in urma unui accident care a avut loc vineri in localitatea Corbeanca din judetul Ilfov, in care au fost implicate un autoturism si un microbuz, a declarat pentru News. ro purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, Anne Ciolca.

Accident cu un microbuz si un autoturism, in Ilfov: Noua persoane au ajuns la spital

Noua persoane au fost ranite si transportate la spitale din Capitala in urma unui accident care a avut loc vineri, in localitatea Corbeanca, din judetul Ilfov, in care au fost implicate un.

Cel putin sase persoane au murit, iar peste 150 au fost ranite dupa ce doua trenuri s-au ciocnit in Pakistan

Cel putin sase persoane au murit, iar peste 150 au fost ranite dupa ce un tren expres cu destinata Karachi s-a ciocnit joi dimineata de un marfar, in regiunea Punjab din centrul Pakistanului, relateaza Geo TV citat de Reuters.

FOTO: Accident feroviar in Pakistan. Patru persoane au murit, peste o suta au fost ranite

Cel putin patru persoane au murit si peste o suta au fost ranite, joi dimineata, ca urmare a unui accident feroviar care a avut loc in apropiere de localitatea Multan, situata in centrul Pakistanului.

Busteni: Doua persoane, grav ranite in urma unei explozii urmata de un incendiu (VIDEO)

Explozie urmata de un incendiu intr-o locuinta din Busteni. Doua persoane au fost ranite grav. Victimele, care au arsuri pe o treime din suprafata corpului, au fost preluate de ambulante si duse la.

Explozie puternica in Busteni. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au ajuns la spital, miercuri dimineata, cu arsuri pe aproximativ 30 la suta din suprafata corporala, in urma unei deflagratii produse la o casa, in cartierul Poiana Tapului din.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )