Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ilfov: Noua persoane ranite in urma unui accident in Corbeanca in care au fost implicate un autoturism si un microbuz

Adevărul Adevărul,
Ilfov: Noua persoane ranite in urma unui accident in Corbeanca in care au fost implicate un autoturism si un microbuz

Noua persoane au fost ranite si transportate la spitale din Capitala in urma unui accident care a avut loc vineri, in localitatea Corbeanca, din judetul Ilfov, in care au fost implicate un autoturism si un microbuz, a declarat pentru News. ro purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, Anne Ciolca. continuă pe Adevărul

Ilfov: Noua persoane ranite in urma unui accident in Corbeanca in care au fost implicate un autoturism si un microbuz

Noua persoane au fost ranite si transportate la spitale din Capitala in urma unui accident care a avut loc vineri in localitatea Corbeanca din judetul Ilfov, in care au fost implicate un autoturism si un microbuz, a declarat pentru News. ro purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, Anne Ciolca.

Accident cu un microbuz si un autoturism, in Ilfov: Noua persoane au ajuns la spital

Noua persoane au fost ranite si transportate la spitale din Capitala in urma unui accident care a avut loc vineri, in localitatea Corbeanca, din judetul Ilfov, in care au fost implicate un.

Patru persoane ranite, printre care doi copii, ranite in urma unui accident rutier produs pe Soseaua Petricani

Un accident rutier s-a produs, marti dimineata, pe Soseaua Petricani, patru masini fiind implicate. Patru persoane au fost ranite usor, printre acestea fiind si doi minori.

Fostul presedinte israelian Shimon Peres, spitalizat in urma unui accident vascular cerebral

Fostul presedinte israelian si laureat al Nobelului pentru Pace Shimon Peres, in varsta de 93 de ani, a fost spitalizat de urgenta marti seara, in apropiere de Tel Aviv, a fost plasat sub anestezie si asistenta respiratorie in urma unui accident vascular cerebral, a anuntat biroul sau intr-un comunicat, relateaza AFP.

Cel putin 24 de raniti, in urma unui accident la Barcelona, in care a fost implicat un autocar

Cel putin 24 de persoane au fost ranite, dintre care trei sunt in stare grava, dupa un accident rutier petrecut la Barcelona, in noaptea de marti spre miercuri, in care a fost implicat un autocar cu turisti straini, au anuntat serviciile de urgenta locale, potrivit site-ului postului RTE News.

Panica in orasul francez Dijon! Noua persoane au fost ranite intr-o explozie (FOTO)

Noua persoane au fost ranite in orasul francez Dijon, potrivit Russia Today. Cauza exploziei este inca necunoscuta. O cladire s-a prabusit partial si a fost evazuata. Mai multe echipe de.

16 morti si 35 de raniti in urma unui atentat sinucigas in Pakistan

Un kamikaze si-a detonat vineri incarcatura exploziva in fata unei moschei dintr-o zona tribala din nord-vestul Pakistanului, ucigand cel putin 16 persoane, au anuntat oficiali locali,.

Antreprenori de top vin in sprijinul unor comunitati care vor sa prospere. Satele vor fi alese in urma unui concurs derulat in mai multe judete, inclusiv in Braila

Romanian Business Leaders, organizatie care reuneste cei mai importanti antreprenori si manageri de top din Romania, intentioneaza sa sprijine zece comunitati din tara, pentru intocmirea unor planuri strategice de dezvoltare. Concursul Antreprenoresti - Adopta un sat! a fost lansat oficial si la Braila, in urma cu doua zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2229 seconds )