Libnet.ro
UNICEF

05:15

Panica la un parc acvatic! Zeci de oameni au fost raniti dupa ce in piscina s-a produs un val urias - VIDEO

Antena3 Antena3,
Panica la un parc acvatic! Zeci de oameni au fost raniti dupa ce in piscina s-a produs un val urias - VIDEO

Un val ca un tsunami produs intr-o piscina plina a lasat in urma un dezastru. 44 de oameni au fost raniti, intr-un parc acvatic din China, dupa ce masina care facea valuri s-a defectat. Un clip postat pe. continuă pe Antena3

Atac ingrozitor in timpul unui festival din SUA. Patru persoane impuscate mortal, alte zeci au fost ranite

Cel putin patru persoane au murit si alte 15 au fost ranite, dupa ce au fost impuscate de un individ in timp ce se aflau la un festival culinar din nordul Californiei. Martorii au descris ca toti au.

VIDEO Un mort si mai multi raniti, dupa un incident armat la Festivalul Usturoiului din California

Un incident armat produs la Festivalul Usturoiului din Gilroy, California, s-a soldat cu uciderea unei persoane si ranirea altor cateva, au anuntat oficialii locali, potrivit site-ului publicatiei The San Francisco Chronicle, citat de Mediafax. O inregistrare haotica pe Twitter, postata duminica dupa-amiaza, in jurul orei locale 18:00 ora Romaniei, luni, 04:00) arata vizitatorii de la festival fugind panicati. Momentan nu este clar cate victime sunt, insa Politia din Gilroy a transmis ca incidentul este inca in desfasurare.

VIDEO Cinci romani au fost raniti in urma unei coliziuni frontale in Austria

Un microbuz inmatriculat in Romania a intrat in coliziune frontala cu un autoturism, pe un drum national din Austria. Sapte persoane, printre care cinci romani, au fost ranite in acest accident rutier, potrivit presei austriece.

in 2005, uciderea Larisei, fetita de 8 ani din Iasi, a revoltat societatea. Asasinul a fost eliberat dupa 8 ani, printr-o modificare a Codului penal

In 2005, societatea romaneasca avea sa fie socata de uciderea Larisei - o fetita de 8 ani din Iasi. Ea a fost violata, sugrumata, iar trupul i-a fost infasurat intr-un covor si ascuns la subsolul blocului, cadavrul fiind gasit dupa cateva luni, in tomberonul de langa blocul in care locuia copila. Cel care a ucis-o avea 17 ani si era prietenul fratelui fetitei. El a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare, iar acum este liber, fiind eliberat in noiembrie 2014, dupa ce a executat 8 ani de inchisoare, in baza unei modificari a Codului penal. in timpul procesului, tatal Larisei s-a spanzurat. De asemenea, un taximetrist suspectat in dosar s-a sinucis in curtea Spitalului Socola.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )