Libnet.ro
UNICEF

01:05

Papa Francisc, bruscat intr-o multime din Mexic. Cum a reactionat Suveranul

Antena3 Antena3,
Papa Francisc, bruscat intr-o multime din Mexic. Cum a reactionat Suveranul

Papa Francisc a fost surprins intr-un moment ciudat. Suveranul a fost tras intr-o multime adunata la un stadion din Mexic. Papa a fost bruscat de cineva din multime si acesta a cazut peste un barbat care se. continuă pe Antena3

VIDEO Papa Francisc si-a pierdut cumpatul, dupa ce o persoana aproape ca l-a trantit pe un stadion in Mexic

Papa Francisc, care este de obicei calm si ingaduitor cu admiratorii, si-a pierdut cumpatul fata de o persoana care l-a cuprins cu bratele si l-a tras atat de puternic inspre multime, incat Suveranul Pontif era sa cada peste un copil in scaun cu rotile, relateaza Reuters in pagina electronica.

Papa Francisc se va ruga in fata unei cruci si a perechilor de pantofi abandonati la frontiera dintre Mexic si SUA

Papa Francisc se va ruga, miercuri, in fata unei cruci, in zona fluviului Rio Grande, care desparte Mexicul de SUA, unde se afla si sute de perechi de pantofi, sandale si slapi abandonati, care simbolizeaza drama imigratiei.

Papa Francisc indeamna presedintele mexican sa combata coruptia si traficul de droguri din tara

Papa Francisc, aflat in prima sa vizita oficiala in Mexic ca suvern pontif, a condamnat coruptia si traficul de droguri din tara, solicitand presedintelui Enrique Pena Nieto sa combata aceste probleme majore cu care se confrunta statul, relateaza agentia de presa Reuters.

Papa Francisc si Patriarhul Chiril au facut apel la unitatea crestinilor

Patriarhul rus Chiril si Papa Francisc au pledat, cu ocazia intalnirii istorice de vineri, pentru intensificarea legaturilor celor doua biserici, condamnand conflictele militare, persecutarea crestinilor, secularismul, consumismul si adoptand o pozitie comuna pentru apararea valorilor crestine fundamentale.

Cetatean olandez, gasit mort intr-un hotel din Brasov

Un cetatean olandez a fost gasit mort luni la pranz intr-un hotel din Brasov, descoperirea fiind facuta de camerista care a venit sa faca curatenie, a precizat, marti, comisarul sef Ioan Necsulescu, reprezentant al Inspectoratului Judetean de Politie.

Un cetatean olandez, gasit mort intr-un hotel din Brasov

Un cetatean olandez a fost gasot mort, luni, de o camerista care venise sa curete camera in care el era cazat, intr-un hotel din Brasova, a transmis, marti, un reprezentant al Inspectoratului Judetean de Politie, comisarul sef Ioan Necsulescu.

VIDEO: Papa Francisc, iritat de un fan

Un incident care a avut loc in timpul vizitei Papei Francisc, in statul mexican Morella, a dezvaluit o latura mai putin cunoscuta a suveranului pontif. Astfel, papa era cat pe ce sa cada peste un om in scaun cu rotile, dupa ce a fost imbrancit de un fan, pe care l-a mustrat apoi.

Surse: Doua baterii antiaeriene si un radar, amplasate de autoritatile chineze intr-o insula din Marea Chinei de Sud

China a amplasat doua baterii antiaeriene cu opt lansatoare de rachete sol-aer si un radar, intr-o insula disputata din Marea Chinei de Sud, potrivit pesei internationale.

Talharie si jaf intr-o casa din Vaslui. Ce cautau hotii

Politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui au efectuat luni cercetari la o locuinta din comuna Muntenii de Jos care apartine directorului economic al unei societati comerciale.

Acoperisul unui cinematograf s-a prabusit peste spectatori, intr-un oras din Spania

Sase persoane au fost usor ranite duminica dupa prabusirea unei parti din acoperisul unui cinematograf la Valladolid nordul Spaniei), au anuntat serviciile de salvare locale, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )