Libnet.ro
UNICEF

04:40

Papa Francisc denunta pe Twitter o cultura a deseului impotriva persoanelor

Antena3 Antena3,
Papa Francisc denunta pe Twitter o cultura a deseului impotriva persoanelor

Papa Francisc a condamnat duminica, intr-un mesaj postat pe Twitter, o cultura a deseului ce consta in a tria fiintele umane in functie de utilitatea lor pentru societatea de consum, parand sa vizeze. continuă pe Antena3

Papa Francisc denunta pe Twitter o cultura a deseului impotriva persoanelor.

Papa Francisc a condamnat duminica, intr-un mesaj postat pe Twitter, o cultura a deseului ce consta in a tria fiintele umane in functie de utilitatea lor pentru societatea de consum, avand in vizor avortul si eutanasia, relateaza Mediafax. Cu o cultura a deseului, viata omeneasca nu mai este perceputa drept o valoare fundamentala de respectat si de protejat, a denuntat Papa intr-un mesaj postat pe contul sau @pontifex, cu mesaje in noua limbi, care are peste sase milioane de .

Papa Francisc: Nu mi-am dorit sa fiu papa!

Papa Francisc, liderul mondial al catolicilor, a declarat ca nu si-a dorit niciodata aceasta functie. Acesta a mai spus, vineri, intr-o serie de comentarii spontane ca a refuzat o locuinta luxoasa a.

Papa Francisc: Nu am vrut sa fiu Suveran Pontif

Papa Francisc a marturisit vineri ca nu si-a dorit niciodata sa fie papa si ca a ales sa locuiasca in camera modesta a unui hotel, in loc sa foloseasca apartamentele papale, pentru a-si proteja sanatatea psihica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 04:40

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )