Libnet.ro
UNICEF

01:05

Papa Francisc: Nu exista saracie mai mare decat aceea de a nu putea sa iti castigi painea

Antena3 Antena3,
Papa Francisc: Nu exista saracie mai mare decat aceea de a nu putea sa iti castigi painea

Papa Francisc si-a exprimat sambata preocuparea fata de cresterea saraciei ca urmare a extinderii somajului in Occident, spunand ca nu exista saracie mai mare decat aceea de a nu putea sa-ti. continuă pe Antena3

Faze Tari: Gestul pe care-l va regreta toata viata! Si-a taiat penisul in plina strada, fara sa clipeasca; Mananca un burger de doua ori mai mare decat capul sau; Voia sa filmeze fantomele din casa, dar si-a prins sotia in timp ce facea sex cu fiul lui d

Ce a descoperit o femeie in tabloul pictat chiar de ea. E incredibil. Pur si simplu ireal. Nu imi vine sa cred. In 2009, Chloe Mayo a pictat. Frumoasa asta vrea sa se intoarca in timp! Si-a facut 350 de operatii estetice si acum vrea sa fie cum era inainte. A fost frumos cat a fost.

Papa Francisc considera ca si ateii pot fi buni: Faceti fapte bune si vom gasi un punct de intalnire

Papa Francisc a indemnat ca oamenii de toate religiile si de nicio religie sa coopereze, relateaza The Guardian. Ateii ar trebui vazuti ca oameni buni daca fac bine, a spus Papa Francisc intr-o predica de la.

Papa Francisc, BANUIT ca face EXORCIZARI.

Papa Francisc este banuit ca face ritualuri de exorcizare, dupa ce o inregistrare video controversata a fost difuzata de posturile italiene. Dupa slujba de duminica, Suveranul Pontif s-a plimbat printre pelerinii din Piata Sfantul Petru si s-a oprit in fata unui tanar imobilizat intr-un scaun cu rotile. Imaginile il arata pe un preot aflat langa acesta care i-a spus cateva vorbe Papei, potrivit Digi 24. Citeste si Papa Francisc recunoaste ca atipeste, uneori, in timpul rugaciunii de .

Papa Francisc este exorcist? O scena socanta a avut loc in piata Sfantul Petru

O scena realmente ciudata a avut loc in piata Sfantul Petru, unde Papa Francisc a atins un tanar cu dizabilitati. Barbatul se afla intr-un scaun cu rotile, iar Papa a vrut sa ii dea binecuvantarea cu ocazia.

Papa Francisc a sugerat ca ateii ar putea ajunge in Rai, insa a fost contrat: Cei care resping Biserica nu vor fi salvati

Liderul Bisericii Catolice, Papa Francisc, a sugerat, in timpul unei slujbe, ca religia si credinta nu sunt lucruri esentiale si ca intreaga umanitate, inclusiv ateii, pot ajunge in Rai, potrivit Washington.

Papa Francisc: Si ateii pot fi buni. Cu totii sunt mantuiti de Iisus daca fac bine

Papa Francisc a declarat, in timpul predicii de miercuri, ca si ateii pot fi vazuti ca oameni buni daca fac bine, scrie cotidianul The Guardian. Suveranul Pontif, care adopta astfel o atitudine fata de atei cu mult diferita fata de cea a Papei Benedict, a indemnat oamenii, indiferent de religie, sa lucreze impreuna.

Papa Francisc spune ca si ateii pot fi buni: Faceti bine si vom gasi un punct de intalnire

Ateii ar trebui vazuti ca oameni buni daca fac bine, a spus Papa Francisc I intr-o predica, indemnand ca oamenii de toate religiile si de nicio religie sa coopereze, relateaza The Guardian.

Apa raului Mures, mai curata decat apa de la robinetele din Ocna Mures. Locuitorii orasului sunt disperati

Apa potabila este de aproape un an de zile un calvar pentru locuitorii orasului Ocna Mures. Aflati la capatul magistralei care alimenteaza o mare parte a judetului Alba, oamenii din Ocna Mures sunt nevoiti sa utilizeze si sa plateasca o apa ruginie, care de multe ori este mai tulbure decat apa din raul Mures.

De ce oamenii simt nevoia sa para mai instariti decat sunt atunci cand se afla in cautarea unui nou partener

Faptul ca oamenii mint in legatura cu veniturile lor si incearca sa cheltuiasca mai mult decat isi permit ii ajuta sa isi gaseasca mai rapid un nou partener, cel putin pe termen scurt, insa problemele apar atunci cand relatia devine serioasa.

Liviu Dragnea: Regiunile circulare sunt mai functionale decat cele cu forma alungita / Vicepremierul a prezentat trei posibile modele de functionare a viitoarelor regiuni

Regiunile care au o forma relativ circulara sunt mai functionale decat regiunile care au o forma alungita, a declarat, joi, la Iasi, vicepremierul Liviu Dragnea, in timpul primei dezbateri organizate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) la nivel local cu privire la procesul de regionalizare-descentralizare, transmite Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )