Libnet.ro
UNICEF

19:00

Papa Francisc pe Instagram: Poze cu vizita din Romania

Hotnews Hotnews,
 Papa Francisc pe Instagram: Poze cu vizita din Romania

Considerat de multi drept un papa revolutionar, in ton cu societatea moderna, Papa Francisc are bineinteles si un cont de Instagram pe care publica imagini din calatoriile sale oficiale in jurul lumii. continuă pe Hotnews

Papa Francisc pe Instagram: Poze cu vizita in Romania

Considerat de multi drept un papa revolutionar, in ton cu societatea moderna, Papa Francisc are bineinteles si un cont de Instagram pe care publica imagini din calatoriile sale oficiale in jurul lumii.

Papa Francisc incepe astazi vizita in Romania

ACTUALIZARE Papa Francisc se afla in drum spre Romania. Mii de oameni il asteapta pe aeroportul Otopeni. La 13:05 este programata intalnirea cu autoritatile statului, societatea civila si corpul diplomatic, in Sala Unirii de la Palatul Cotroceni. ------ Papa Francisc incepe astazi, la Bucuresti, vizita de trei zile in Romania. Sub motto-ul Sa mergem impreuna!, Sanctitatea Sa va vizita si Iasiul, Blajul, precum si sanctuarul marian de la Sumuleu-Ciuc. in Capitala si in tara au fost luate masuri speciale de securitate, mii de oameni fiind asteptati sa il intampine pe Sfantul Parinte, iar prima zi a calatoriei apostolice se va incheia in Piata Ateneului, unde vor avea loc mai multe momente artistice.

Papa Francisc anunta pe Twitter vizita in Romania:Va rog sa va rugati pentru mine

Papa Francisc a anuntat pe contul sau de Twitter vizita in Romania, subliniind ca va merge alaturi de fratii de la Biserica Ortodoxa Romana.

Pongo, cainele care il apara pe Papa Francisc in vizita din Romania

Cainele Pongo face parte din tabloul putin mai picant al vizitei Papei Francisc in Romania. Patrupedul detecteaza eventuale pachete explozive. Suveranul Pontif s-a intalnit cu Pongo vineri si s-a bucutrat de.

Mesajul Papei Francisc inainte de vizita in Romania. Ce spune despre tara noastra

Papa Francisc a transmis un mesaj inainte de vizita in Romania. Suveranul pontif le-a multumit celor care fac pregatirile inainte de sosirea sa la Bucuresti si a vorbit despre legaturile de credinta care ne unesc. Mesajul Papei Francisc pentru romani Dragi frati si surori din Romania! Mai sunt doar cateva zile pana la calatoria care [] .

Papa Francisc, mesaj pe Twitter inainte de vizita in Romania: Rugati-va pentru mine

Papa Francisc a transmis joi, 30 mai, un mesaj pe Twitter, in care anunta ca urmeaza sa faca o vizita de trei zile in Romania.

Mesajul Papei Francisc, inainte de vizita in Romania: Rugati-va pentru mine!

Papa Francisc a transmis, joi, in ajunul primei sale vizite in Romania, un scurt mesaj pe Twitter in care ii anunta pe credinciosi despre eveniment si le cere sa se roage pentru el. Maine voi fi i.

Papa Francisc, omagiu pentru romanii din diaspora: Sa ne gandim la fratii si la surorile noastre care sunt in strainatate e un act de patriotism, de fraternitate

Papa Francisc a adus, vineri, un omagiu sacrificiilor facute 039;039;de atatia fii si fiice ale Romaniei, care cu patrimoniul de valori si cu munca lor imbogatesc tarile in care au migrat039;039;.

Papa Francisc, mesaj pentru romanii din Diaspora: Aduc un omagiu sacrificiului fiilor si fiicelor Romaniei care, prin cultura lor, imbogatesc tarile in care au emigrat si isi ajuta familiile ramase acasa (VIDEO)

Papa Francisc a vorbit, vineri, in discursul sau de la Palatul Cotroceni, despre problema migratiei. Suveranul Pontif a adus un omagiu romanilor care au plecat sa lucreze in strainatate si care, prin.

Papa Francisc, mesaj pentru romanii din Diaspora: Aduc un omagiu sacrificiului fiilor si fiicelor Romaniei care, prin cultura lor, imbogatesc tarile in care au emigrat si isi ajuta familiile ramase acasa (VIDEO, FOTO)

Papa Francisc a vorbit, vineri, in discursul sau de la Palatul Cotroceni, despre problema migratiei. Suveranul Pontif a adus un omagiu romanilor care au plecat sa lucreze in strainatate si care, prin.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )