Libnet.ro
UNICEF

01:05

Papa Francisc, mesaj dur pentru tarile care exporta armament

Antena3 Antena3,
Papa Francisc, mesaj dur pentru tarile care exporta armament

Papa Francisc a criticat, intr-o predica rostita joi, tarile care exporta armament, acuzandu-le ca alimenteaza razboaiele, inclusiv terorismul, in contextul conflictelor din Orientul Mijlociu, Africa si al. continuă pe Antena3

Papa Francisc critica tarile ce exporta armament,acuzandu-le ca alimenteaza razboaiele si terorismul

Papa Francisc a criticat, intr-o predica rostita joi, tarile care exporta armament, acuzandu-le ca alimenteaza razboaiele, inclusiv terorismul, in contextul conflictelor din Orientul Mijlociu, Africa si al atentatelor de la Paris.

Papa Francisc critica tarile ce exporta armament, acuzandu-le ca alimenteaza razboaiele si terorismul

Papa Francisc a criticat, intr-o predica rostita joi, tarile care exporta armament, acuzandu-le ca alimenteaza razboaiele, inclusiv terorismul, in contextul conflictelor din Orientul Mijlociu, Africa si al atentatelor de la Paris.

Sylvia, mesaj tulburator pentru ipocritii de pe Facebook

Sylvia a transmis un mesaj tulburator pentru cei care comenteaza pe Facebook vizavi de atentatele de la Paris, cei pe care ii considera ipocriti si habarnisti meschini, invatati ca trebuie sa moara si capra vecinului.

Statul Islamic ameninta ca toate tarile care efectueaza raiduri aeriene in Siria vor avea soarta Frantei. / Seful CIA: Statul Islamic pregateste probabil noi atacuri

Statul Islamic pregateste probabil noi atacuri, dupa cele de la Paris, a afirmat luni directorul CIA, John Brennan, citat de AFP. De altfel, organizatia terorista a amenintat, intr-un video lansat luni pe internet, ca tarile care efectueaza raiduri aeriene in Siria vor avea soarta Frantei, subliniind ca urmeaza sa atace Washingtonul, scrie Reuters.

Ce frumos! Mihai Morar, mesaj emotionant pentru sotia lui

Indragitul om de radio si de televiziune Mihai Morar a lasat umorul de-o parte pentru o postare si s-a transformat in cel mai romantic barbat de pe pamant. Realizatorul a scris un mesaj frumos pentru sotia lui, de ziua ei.

Subiectele Zilei: De ce a fost Franta tinta atentatului ISIS?; En entendant Jihadi John. Profetia care se autoindeplineste in lupta cu terorismul; Mesaj dur al lui Mircea Cartarescu, dupa atentatele de la Paris: Imbecili ce sunteti, nu puteti fi oameni,

Comentariu: Declaratie de razboi la adresa Europei Atacul a fost o lovitura in inima Europei. Un act criminal impotriva statului francez, care nu si-a putut proteja cetatenii desi. Interviu cu istoricul Margaret MacMillan: Scurtul drum de la pace la razboi Istoricul Margaret MacMillan s-a aflat de curand la Bucuresti pentru a lansa o carte de referinta dedicata primei conflagratii mondiale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )