Libnet.ro
UNICEF

07:15

Papa Francisc se roaga pentru victimele tragediei de la Piatra Neamt

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Papa Francisc se roaga pentru victimele tragediei de la Piatra Neamt

Papa Francisc a transmis duminica apropierea si rugaciunea sa fata de familiile indurerate pentru pierderea celor dragi in urma incendiului de sambata seara de la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, potrivit. continuă pe Wall-Street Ro

Papa Francisc se roaga pentru victimele tragediei de la spitalul din Piatra Neamt

La rugaciunea ingerul Domnului de duminica 15 noiembrie 2020, papa Francisc a transmis apropierea si rugaciunea sa fata de familiile indurerate pentru pierderea celor dragi in urma incendiului care a izbucnit in seara de sambata la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, potrivit Vatican News si News. ro.

Papa Francisc s-a rugat pentru victimele tragediei de la spitalul din Piatra Neamt

Papa Francisc a transmis duminica apropierea si rugaciunea sa fata de familiile indurerate pentru pierderea celor dragi in urma incendiului de sambata seara de la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, scrie Agerpres citand Vatican News.

Papa Francisc s-a rugat pentru victimele tragediei de la spitalul din Piatra Neamt

Suveranul Pontif, Papa Francisc, s-a rugat, duminica, pentru victimele tragediei de la spitalul din .

Papa Francisc s-a rugat pentru victimele incendiului de la Piatra Neamt. Suveranul Pontif a transmis si un mesaj de compasiune (VIDEO)

Papa Francisc s-a rugat in cursul zilei de duminica pentruvictimele incendiului de la Piatra Neamt, acolo unde zece persoane au decedat in sectia ATI, iar alte 6 sunt in stare critica. La finalul predicii.

Papa Francisc s-a rugat pentru victimele incendiului de la Piatra Neamt, in slujba de duminica de la Vatican

Papa Francisc a transmis, duminica, rugaciunea sa pentru familiile indurerate de pierderea celor dragi in incendiul de sambata seara de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt. La rugaciunea ingerul Domnului a incredintat milostivirii lui Dumnezeu sufletele celor care si-au pierdut viata in incendiul din Romania.

Presedintele Israelului a transmis condoleante pentru victimele incendiului de la Piatra Neamt

Presedintele Israelului, Reuven Rivlin, a transmis condoleante pentru victimele incendiului de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt si recuperare rapida pentru cei raniti, conform unui mesaj publicat pe pagina de facebook a Ambasadei Israelului in Romania.

Klaus Iohannis s-a rugat pentru victimele incendiului de la Piatra-Neamt: Este o imensa tragedie Tehnicienii trebuie sa se asigure ca aparatele functioneaza asa cum trebuie pentru a preveni incidente similare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un nou mesaj de condoleante familiilor indurerate de la Piatra Neamt. Totodata, seful statatului a declarat ca s-a rugat in biserica pentru victilele care au scapat din in.

Marcel Ciolacu: in acest moment, prioritar este ca supravietuitorii tragediei de la Piatra Neamt sa aiba parte de ingrijiri medicale. Am decis suspendarea oricarei actiuni de campanie electorala din respect pentru aceasta imensa tragedie

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt a anuntat, duminica dimineata, ca in sectia ATI au decedat sapte barbati si trei femei cu varsta cuprinsa intre 67 si 86 de ani. Toti erau in.

Marcel Ciolacu: in acest moment, prioritar este ca supravietuitorii tragediei de la Piatra Neamt sa aiba parte de ingrijiri medicale

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt a anuntat, duminica dimineata, ca in sectia ATI au decedat sapte barbati si trei femei cu varsta cuprinsa intre 67 si 86 de ani. Toti erau in.

Ce spune un martor al tragediei de la Piatra Neamt. Combinezonul are nailon curat. Arde pe tine exact cum dai foc la o punga de celofan

Apar primele declaratii dupa incendiul de la spitalul din Piatra Neamt. Un angajat al spitalului a oferit detalii despre momentul in care incendiul a izbucnit. Auzeam cand am coborat eu din masina. Nu.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )