Libnet.ro
UNICEF

15:30

Papa Francisc s-a rugat pentru victimele tragediei de la spitalul din Piatra Neamt

România Liberă România Liberă,
Papa Francisc s-a rugat pentru victimele tragediei de la spitalul din Piatra Neamt

Suveranul Pontif, Papa Francisc, s-a rugat, duminica, pentru victimele tragediei de la spitalul din . continuă pe România Liberă

Papa Francisc se roaga pentru victimele tragediei de la spitalul din Piatra Neamt

La rugaciunea ingerul Domnului de duminica 15 noiembrie 2020, papa Francisc a transmis apropierea si rugaciunea sa fata de familiile indurerate pentru pierderea celor dragi in urma incendiului care a izbucnit in seara de sambata la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, potrivit Vatican News si News. ro.

Papa Francisc se roaga pentru victimele tragediei de la Piatra Neamt

Papa Francisc a transmis duminica apropierea si rugaciunea sa fata de familiile indurerate pentru pierderea celor dragi in urma incendiului de sambata seara de la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, potrivit.

Papa Francisc s-a rugat pentru victimele tragediei de la spitalul din Piatra Neamt

Papa Francisc a transmis duminica apropierea si rugaciunea sa fata de familiile indurerate pentru pierderea celor dragi in urma incendiului de sambata seara de la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, scrie Agerpres citand Vatican News.

Papa Francisc s-a rugat pentru victimele incendiului de la Piatra Neamt. Suveranul Pontif a transmis si un mesaj de compasiune (VIDEO)

Papa Francisc s-a rugat in cursul zilei de duminica pentruvictimele incendiului de la Piatra Neamt, acolo unde zece persoane au decedat in sectia ATI, iar alte 6 sunt in stare critica. La finalul predicii.

Klaus Iohannis s-a rugat pentru victimele incendiului de la Piatra-Neamt: Este o imensa tragedie Tehnicienii trebuie sa se asigure ca aparatele functioneaza asa cum trebuie pentru a preveni incidente similare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un nou mesaj de condoleante familiilor indurerate de la Piatra Neamt. Totodata, seful statatului a declarat ca s-a rugat in biserica pentru victilele care au scapat din in.

Papa Francisc s-a rugat pentru victimele incendiului de la Piatra Neamt, in slujba de duminica de la Vatican

Papa Francisc a transmis, duminica, rugaciunea sa pentru familiile indurerate de pierderea celor dragi in incendiul de sambata seara de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt. La rugaciunea ingerul Domnului a incredintat milostivirii lui Dumnezeu sufletele celor care si-au pierdut viata in incendiul din Romania.

Mesajul Papei Francisc pentru victimele incendiului de la spitalul din Piatra Neamt:imi exprim apropierea si ma rog pentru ei

Papa Francisc a transmis, duminica, 15 noiembrie, un mesaj pentru familiile victimelor incendiului care a izbucnit la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva. Acesta a spus ca se roaga pentru cei care i-au pierdut pe cei dragi si pentru cei aflati in suferinta.

Gestul neasteptat facut de Papa Francisc pentru Joe Biden

Papa Francisc a facut un gest asteptat de cei mai multi care ii urmaresc actiunile si deja s-au deprins cu felul sau de a aborda evenimentele sociale, politice sau economice. Ce i-a spus contracandidatului lui Donald Trump dupa ce a castigat in cursa pentru Casa Alba si care sunt intentiile episcopului? Gestul lui Papa Francisc .

Papa Francisc l-a felicitat pe Joe Biden pentru victoria in alegerile prezidentiale din SUA

Papa Francisc este unul dintre liderii mondiali care l-au felicitat deja pe Joe Biden pentru victoria in alegerile prezidentiale din SUA. Mesajul transmis de Papa Francisc pentru Joe.

Papa Francisc l-a felicitat pe presedintele ales al SUA Joe Biden, intr-o discutie telefonica

Papa Francisc i-a oferit binecuvantarile si felicitarile sale presedintelui ales al Statelor Unite Joe Biden, intr-o discutie telefonica, cu intentia de a reface legaturile cu Washingtonul dupa patru ani de relatii uneori dificile cu presedintele Donald Trump, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )