Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune un martor al tragediei de la Piatra Neamt. Combinezonul are nailon curat. Arde pe tine exact cum dai foc la o punga de celofan

B1 B1,
Ce spune un martor al tragediei de la Piatra Neamt. Combinezonul are nailon curat. Arde pe tine exact cum dai foc la o punga de celofan

Apar primele declaratii dupa incendiul de la spitalul din Piatra Neamt. Un angajat al spitalului a oferit detalii despre momentul in care incendiul a izbucnit. Auzeam cand am coborat eu din masina. Nu. continuă pe B1

Papa Francisc se roaga pentru victimele tragediei de la Piatra Neamt

Papa Francisc a transmis duminica apropierea si rugaciunea sa fata de familiile indurerate pentru pierderea celor dragi in urma incendiului de sambata seara de la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, potrivit.

Marcel Ciolacu: in acest moment, prioritar este ca supravietuitorii tragediei de la Piatra Neamt sa aiba parte de ingrijiri medicale

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt a anuntat, duminica dimineata, ca in sectia ATI au decedat sapte barbati si trei femei cu varsta cuprinsa intre 67 si 86 de ani. Toti erau in.

Marcel Ciolacu: in acest moment, prioritar este ca supravietuitorii tragediei de la Piatra Neamt sa aiba parte de ingrijiri medicale. Am decis suspendarea oricarei actiuni de campanie electorala din respect pentru aceasta imensa tragedie

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt a anuntat, duminica dimineata, ca in sectia ATI au decedat sapte barbati si trei femei cu varsta cuprinsa intre 67 si 86 de ani. Toti erau in.

Dr. Tudor Ciuhodaru: Poate macar acum, in urma tragediei de la Piatra Neamt, autoritatile vor deschide spitalul modular de la Letcani

Medicul iesean Tudor Ciuhodaru a avertizat ca autoritatile trebuie sa faca operational spitalul modular de la Letcani, in urma tragediei produse sambata la spitalul din Piatra Neamt, soldata, potrivit unui bilant provizoriu, cu 7 pacienti decedati si un ranit, medic ATI, in stare grava.

Presedintele CJ Neamt: Experienta administrativa a domnului Micu m-a determinat sa-l numesc in functie Cauza tragediei de la Piatra Neamt nu este din cauza managementului (VIDEO)

Presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene a facut o serie de declaratii, cu privire la incendiul din sectia ATI de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt. El sustine ca sectia nu a fost mutata de la un taj la.

Papa Francisc s-a rugat pentru victimele tragediei de la spitalul din Piatra Neamt

Papa Francisc a transmis duminica apropierea si rugaciunea sa fata de familiile indurerate pentru pierderea celor dragi in urma incendiului de sambata seara de la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, scrie Agerpres citand Vatican News.

Papa Francisc se roaga pentru victimele tragediei de la spitalul din Piatra Neamt

La rugaciunea ingerul Domnului de duminica 15 noiembrie 2020, papa Francisc a transmis apropierea si rugaciunea sa fata de familiile indurerate pentru pierderea celor dragi in urma incendiului care a izbucnit in seara de sambata la sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, potrivit Vatican News si News. ro.

Ancheta de al SJU Piatra - Neamt este in desfasurare. Procurorii de la Parchetul General au ajuns la locul tragediei (VIDEO)

Achetatorii au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Piatra Neamt. Este vorba despre criminalistii si procuroii veniti de la Bucuresti si sunt coordonati de alti doi procurori ai Parchetului General,.

Medicul erou va fi cetatean de onoare al municipiului Piatra Neamt

Medicul Catalin Denciu care a suferit numeroase arsuri in timp ce incerca sa-i salveze pe pacientii din sectia ATI cuprinsa de flacari va primi titlul de cetatean de onoare al orasului Piatra Neamt. Decizia va fi luata in sedinta extraordinara a Consiliului Local programata luni, scrie Mediafax. Anuntul a fost facut pe Facebook de primarul orasului Piatra Neamt, Andrei Carabelea. El a convocat o sedinta extraordinara a legislativului local pentru a oferi sprijin financiar familiilor victimelor tragediei de la sectia ATI si pentru acordarea titlului de cetatean de onoare al orasului Piatra Neamt medicului Catalin Denciu.

Ion Cristoiu: in cazul incendiului de la Piatra Neamt, Guvernul va merge pe arestari rapide

Editorialistul Ion Cristoiu a estimat, duminica, intr-o interventie la Subiectiv, ca Guvernul liberal si presedintele Klaus Iohannis isi vor imparti sarcinile in ceea ce priveste abordarea tragediei de la Piatra Neamt.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )