Libnet.ro
UNICEF

23:30

Papa Francisc se vaccineaza saptamana viitoare impotriva Covid: Exista un negationism suicidar pe care nu as putea sa-l explic

Hotnews Hotnews,
 Papa Francisc se vaccineaza saptamana viitoare impotriva Covid: Exista un negationism suicidar pe care nu as putea sa-l explic

Papa Francisc a anuntat sambata ca se va vaccina saptamana viitoare, intr-un interviu pentru televiziunea italiana Canale 5 in care a afirmat ca opozitia fata de vaccinul impotriva Covid tine de un negationism suicidar, scrie AFP. continuă pe Hotnews

CORONAVIRUS |Papa Francisc se va vaccina saptamana viitoare impotriva Covid-19

Papa Francisc a declarat ca planuieste sa se vaccineze saptamana viitoare impotriva noului coronavirus si i-a indemnat pe toti oamenii sa se imunizeze. Cred ca este etic ca toti oamenii sa se.

Papa Francisc spune ca va fi vaccinat saptamana viitoare impotriva Covid-19

Papa Francisc a declarat, sambata, ca planuieste sa se vaccineze saptamana viitoare impotriva coronavirusului si i-a indemnat pe toti oamenii sa se imunizeze, relateaza Reuters si Agerpres.

Papa Francisc spune ca va fi vaccinat saptamana viitoare impotriva Covid-19:Este o alegere etica, pentru ca te joci cu viata ta, dar si cu vietile altora

Papa Francisc a declarat, sambata, ca planuieste sa se vaccineze saptamana viitoare impotriva coronavirusului si i-a indemnat pe toti oamenii sa se imunizeze, relateaza Reuters.

Papa Francisc se vaccineaza saptamana viitoare: Exista o negare sinucigasa pe care nu stiu sa o explic

Papa Francisc a declarat ca se va vaccina impotriva Covid-19 si ii incurajeaza pe toti sa faca acelasi lucru, pentru a proteja atat vietile proprii, cat si pe ale celorlalti: Saptamana viitoare. Vom incepe aici, la Vatican. Si eu m-am programat. Trebuie sa facem asta.

Kelemen Hunor: Probabil saptamana viitoare va fi adoptata o ordonanta de urgenta pentru intensificarea campaniei de comunicare pe tema vaccinarii anti-COVID-19

Guvernul Citu va adopta probabil saptamana viitoare o ordonanta de urgenta pentru intensificarea campaniei de comunicare pe tema vaccinarii impotriva COVID-19, a anuntat vicepremierul Kelemen.

Cine se vaccineaza in etapa a doua de vaccinare impotriva Covid-19

In vederea pregatirii celei de-a doua etape a Strategiei de vaccinare impotriva COVID- 19 in Romania, aprobata prin Hotararea Guvernului nr. 10312020,autoritatile realizeaza demersuri in vederea identificarii lucratorilor care desfasoara activitati in domenii-cheie, esentiale, transmite un comunicat de presa.

Premierul Florin Citu, despre OUG prin care vor fi stimulati medicii care vor administra vaccinul COVID-19: Saptamana viitoare o sa fie aprobata

Premierul Florin Citu a anuntat ca saptamana viitoare cand va fi adoptata ordonanta de urgenta prin care vor fi platite cadrele medicale care vor vaccina romanii. Premierul a mai precizat ca sumele.

Vesti proaste pentru romani. Cine va veni cu avionul in Romania, saptamana viitoare

Desi in plin lockdown, Marea Britanie anunta continuarea de zboruri de deportare, in ciuda noului blocaj si cresterii ratei de infectari cu coronavirus. Pana la 60 de persoane vor fi deportate saptamana viitoare, in ciuda sfaturilor guvernului privind noile restrictii. Marea Britanie anunta deportarea a 30 de romani Presa din Marea Britanie relateaza despre decizia .

Ungaria ar putea primi saptamana viitoare prima transa cu vaccinul Moderna

Ungaria ar putea primi saptamana viitoare prima transa din al doilea vaccin antiCovid aprobat de Uniunea Europeana si produs de compania americana Moderna.

Regina Elisabeta si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19

Regina Elisabeta a II-a si printul consort Philip au fost vaccinati impotriva COVID-19, a anuntat sambata Palatul Buckingham, potrivit Reuters si AFP si Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )