Libnet.ro
UNICEF

05:00

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 7 mai 2019

Antena3 Antena3,
Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 7 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,32 mg/l; pH 7,69; TURBIDITATE: 0,37. S2 - CLOR LIBER:0,18 mg/l; pH. continuă pe Antena3

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 6 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,15 mg/l; pH 7,68; TURBIDITATE: 0,34. S2 - CLOR LIBER:0,32 mg/l; pH.

Care sunt cele mai bune licee din Bucuresti din perspectiva elevilor, profesorilor si parintilor

Un top al liceelor din Capitala arata ca Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti, Colegiul National Bilingv George Cosbuc si Colegiul National Gheorghe Lazar sunt printre cele mai bune scoli din Bucuresti. Clasificarea liceelor a fost realizata de trei elevi din Bucuresti care au creat o platforma Registrul Educational Alternativ REAL) prin care liceele sunt evaluate de elevi, profesori, parinti si absolventi. Prin acest demers, cei trei liceeni vor sa isi ajute colegii din clasa a VIII-a in alegerea liceului.

Ionut din Bucuresti era la munca si se uita pe geam cand a vazut ceva de-a rasu-plansu. Se intampla chiar pe o strada din sectorul 2. E ireal asa ceva (VIDEO)

Ionut din Bucuresti era la munca si se uita pe geam cand a vazut ceva incredibil chiar sub ochii sai. Se intampla pe strada Dimitrie Marinescu, din sectorul 2. A crezut ca nu este adevarat, asa ca.

Ce spun meteorologii despre anuntul AccuWeather privind prognoza de tornada din Bucuresti

AccuWeather, una dintre aplicatiile instalate pe mobil, a anuntat o tornada in urmatoarele 24 de ore in Bucuresti. E un avertisment care e trimis extrem de rar, iar meteorologii vin cu propriile explicatii. Aplicatia AccuWeather a informat, luni, ca e posibila aparitia unei tornade in Bucuresti. Anuntul nu este unul intamplator, in conditiile in care [] .

HOROSCOP rune pentru saptamana 7 - 12 mai 2019. Berbecii s-ar putea astepta la o sarcina, Gemenii sa fie atenti la spini

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicatas saptamanii 6-12 MAI 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei pentru MARTI 7 MAI 2019. Unul din cele mai dure tranzite are loc azi!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MARTI 7 MAI 2019; Venus, planeta iubirii si relatiilor, are o activitate intensa toata saptamana si prin aspectele astrale pe care le are cu varii planete ne pune si noua.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Pesti -Companionii tai sunt pesimisti, negativisti, neputinciosi, fricosi si evident ca te influenteaza si pe tine. Daca tii cont doar de ceea ce.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Varsator -La tine, succesele merg din unul intr-altul, adica o reusita deja atinsa nu te face sa te culci pe laurii victoriei si sa jubilezi, ci deja.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Capricorn

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Capricorn -Acasa este mediul in care iti incarci imediat bateriile dupa o zi obositoare, locul in care dragostea celor din familie te umple de bucurie,.

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE MARTI 7 MAI 2019 pentru Zodia Sagetator -Alege cu grija ce emotii merita distruse si care merita amplificate! Tii in tine un sentiment si nu-l lasi sa se manifeste. il inabusi.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )