Libnet.ro
UNICEF

17:30

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 6 mai 2019

Antena3 Antena3,
Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 6 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,15 mg/l; pH 7,68; TURBIDITATE: 0,34. S2 - CLOR LIBER:0,32 mg/l; pH. continuă pe Antena3

Parametrii de calitate a apei potabile din Bucuresti - 3 mai 2019

2019, PARAMETRII DE CALITATE A APEI POTABILE SUNT: S1 CLOR LIBER: 0,42 mg/l; pH 7,75; TURBIDITATE: 0,39. S2 - CLOR LIBER:0,25 mg/l; pH.

Care sunt cele mai bune licee din Bucuresti din perspectiva elevilor, profesorilor si parintilor

Un top al liceelor din Capitala arata ca Liceul Teoretic International de Informatica Bucuresti, Colegiul National Bilingv George Cosbuc si Colegiul National Gheorghe Lazar sunt printre cele mai bune scoli din Bucuresti. Clasificarea liceelor a fost realizata de trei elevi din Bucuresti care au creat o platforma Registrul Educational Alternativ REAL) prin care liceele sunt evaluate de elevi, profesori, parinti si absolventi. Prin acest demers, cei trei liceeni vor sa isi ajute colegii din clasa a VIII-a in alegerea liceului.

Ce spun meteorologii despre anuntul AccuWeather privind prognoza de tornada din Bucuresti

AccuWeather, una dintre aplicatiile instalate pe mobil, a anuntat o tornada in urmatoarele 24 de ore in Bucuresti. E un avertisment care e trimis extrem de rar, iar meteorologii vin cu propriile explicatii. Aplicatia AccuWeather a informat, luni, ca e posibila aparitia unei tornade in Bucuresti. Anuntul nu este unul intamplator, in conditiile in care [] .

Consiliul European de la Sibiu, 9 mai 2019: reuniunea informala a sefilor de stat sau de guvern

La 9 mai 2019, liderii statelor membre se vor reuni din nou, de data aceasta la Sibiu, in Romania. Orasul s-a pregatit pentru reuniunea informala a sefilor de stat sau de guvern, fiind anuntate spectacole de muzica si dans si evenimente gastronice.

HOROSCOP, cu Cassandra pentru saptamana 6-12 mai 2019. Berbecii sunt extrem de eficienti, Leii isi aprofundeaza experienta vietii

Cunoscuta astroloaga Cassandra a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 6-12 mai 2019. Este un timp favorabil pentru a merge dupa obiective, mai ales ca Forta este cu.

Zodii norocoase din luna mai 2019. Sunt 7 la numar

Sapte zodii vor avea un noroc fabulos in urmatoarea perioada si se vor bucura de reusite pe toate planurile. Acesi nativi pot spune adio problemelor financiare si stresului. Astrele sunt de partea lor!.

Un important pasaj din Bucuresti va fi inchis timp de trei zile

Incepand din noaptea aceasta, vineri, 3 mai, orele 22. 00 pana in data de 06 mai, orele 04. 00, se va inchide traficul rutier in Pasajul Victoriei, dinspre Bd. Iancu de Hunedoara catre Bd. Nicolae Titulescu,.

MACRO NEWSLETTER-6 Mai 2019

Creditul acordat rezidentilor din zona euro si-a temperat cresterea anuala in martie 2019, pana la 2,5%, de la 2,7% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri anuale de 1,8% a creditului guvernamental si a unui avans de 2,7% a creditului neguvernamental. Creditul acordat gospodariilor populatiei si-a temperat cresterea anuala pana la 3,1%, de la 3,2% in luna precedenta, in conditiile unei cresteri anuale de 6% a creditului de consum. Creditul ipotecar si-a mentinut cresterea anuala la 3,5%, iar creditul acordat companiilor nefinanciare si-a temperat cresterea anuala pana la 2,4%, de la 2,6% in februarie 2019. Sursa: BCE) .

HOROSCOPUL complet al lunii MAI 2019. Schimbari uriase pentru zodii - Scorpionii experimenteaza

HOROSCOPUL lunii mai este aici. Apar schimbari pe toate planurile pentru zodii. HOROSCOP BERBEC - In luna mai incepi sa te concentrezi mai mult pe tine si pe responsabilitatile tale din familie. Nu inceeca sa scapi.

Calendar fiscal, Mai 2019: Ce declaratii trebuie sa depuna firmele

Declaratiile pe care cei care detin afaceri trebuie sa le depuna pana la finalul lunii mai vizeaza multe sectoare economice. Iata care sunt principalele obligatii fiscale pentru luna in curs.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )