Libnet.ro
UNICEF

18:15

PARCHETUL GENERAL: Avocatii vor intra cu telefoanele in unitatile de parchet

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PARCHETUL GENERAL: Avocatii vor intra cu telefoanele in unitatile de parchet

Avocatii vor putea intra in sediile unitatilor de parchet cu telefoanele mobile si alte dispozitive electronice in toate cazurile in care procurorul nu are motive justificate sa limiteze acest drept, in concret. continuă pe Ziarul Bursa

Parchetul General: Avocatii vor putea intra in sedii cu telefoanele mobile in toate cazurile in care procurorul nu are motive justificate sa limiteze acest drept

Parchetul General a anuntat regula conform careia avocatii vor putea intra in sediile unitatilor de parchet cu telefoanele mobile si alte dispozitive electronice in toate cazurile in care procurorul nu are motive justificate sa limiteze acest drept, in concret.

Parchetul General decide ca avocatii vor putea intra cu telefoanele mobile n sediile parchetelor

Parchetul General a decis ca avocatii vor putea intra in sediile parchetelor cu telefoanele mobile si alte dispozitive electronice laptop, tableta), cu exceptia cazurilor in care procurorii au motive justificate sa limiteze acest drept, scrie Agerpres.

Carmen Dan explica de ce a fost denuntat protocolul incheiat intre Directia de Informatii si Protectie Interna (DIPI) si Parchetul General

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat vineri ca protocolul incheiat intre Directia de Informatii si Protectie Interna DIPI) si Parchetul General a fost denuntat, nefiind unul pe care institutia pe care o conduce sa-l sustina in continuare.

DUPA DENUNTUL LUI GHITA IMPOTRIVA LUI KOVESI: Nicolae Popa a fost audiat la Parchetul General

Nicolae Popa a fost audiat la Parchetul General, dupa denuntul facut de Sebastian Ghita impotriva Codrutei Kovesi. Fostul deputat Sebastian Ghita a declarat duminica seara la Romania TV ca a facut o plangere penala pe numele fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, la Sectia Speciala pentru anchetarea magistratilor, sustinand ca aceasta i-ar fi cerut sa plateasca avionul pentru repatrierea lui Nicolae Popa.

Nicolae Popa a ajuns la Parchetul General

Nicolae Popa, fostul sef al FNI, a ajuns marti la Parchetul General. Acesta va fi audiat in dosarul deschis de procurori dupa plangerea depusa de Sebastian Ghita pe numele fostei sefe a DNA, Laura Codruta.

SONDAJ. Credeti ca Augustin Lazar trebuie dat afara de la Parchetul General?

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, trage de timp pana la finalizarea mandatului sau din 2019 pentru a-si activa pensia de magistrat, a declarat joi ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Toader a s.

Curtea Constitutionala ar putea decide astazi daca protocoalele intre Parchetul General si SRI au incalcat Constitutia

Curtea Constitutionala s-ar putea pronunta marti cu privire la sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie vizand protocoalele incheiate cu Serviciul Roman de Informatii.

Curtea Constitutionala ar putea decide astazi daca protocoalele ntre Parchetul General si SRI au ncalcat Constitutia

Curtea Constitutionala s-ar putea pronunta marti cu privire la sesizarea presedintelui Camerei Deputatilor in legatura cu un conflict de natura constitutionala intre Parlament si Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie vizand protocoalele incheiate cu Serviciul Roman de Informatii. Sesizarea la Curte a fost formulata de catre Florin Iordache, care a sustinut ca situatia din 2009 ar fi cu mult mai grava decat ceea ce se intampla in perioada comunista si ca, in baza procotoalelor din 2009 si 2016, SRI ar fi actionat ca organ de cercetare penala, depasindu-si atributiile.

DOCUMENT Fiscalitate 2019 / Principalele 10 modificari care vor intra n vigoare de anul viitor

Anul 2019 vine cu noi modificari in materie de fiscalitate. Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, a anuntat miercuri, intr-o conferinta, ca a lucrat in Comisia de buget-finante din Camera Deputatilor la modificarea unei ordonante prin care se introduc mai multe elemente in materie de fiscalitate, precum clasificarea firmelor. HotNews. ro a obtinut lista modificarilor care vor avea loc si care au fost adoptate de comisie. De asemenea, este foarte posibil ca aceastea sa fie adoptate saptamana viitoare in Plenul Camerei Deputatilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )