Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJ. Credeti ca Augustin Lazar trebuie dat afara de la Parchetul General?

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Credeti ca Augustin Lazar trebuie dat afara de la Parchetul General?

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, trage de timp pana la finalizarea mandatului sau din 2019 pentru a-si activa pensia de magistrat, a declarat joi ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Toader a s. continuă pe Antena3

Augustin Lazar, despre OUG pe codurile penale: Prioritatile sistemului judiciar sunt cele din raportul MCV

Procurorul general Augustin Lazar a comentat miercuri intentia PSD de adoptare a unei Ordonante de Urgenta vizand modificarea codurilor penale, el spunand ca prioritatile sistemului judiciar trebuie sa fie cele cuprinse in raportul MCV.

Mesaj de ultima ora al procurorului general, Augustin Lazar

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat, joi, ca operationalizarea Parchetului European este o prioritate a momentului. Operationalizarea Parchetului European este o prioritate a momentului,.

Liviu Plesoianu, mesaj pentru Augustin Lazar: Asta pretinde ca nu stie daca ministrul Justitiei vrea revocarea sa ca Procuror General sau ca persoana fizica

Deputalul Liviu Plesoianu vorbeste pe retelele de socializare despre dilema lui Augustin Lazar, care nu stie daca revocarea sa este pe persoana fizica sau nu. Citeste si:Avocatii lui.

Curtea Suprema va decide la ce instanta se va judeca dosarul revocarii lui Augustin Lazar. Cauza a ajuns si pe masa CCR

Curtea de Apel Bucuresti a admis, miercuri, exceptia de necompetenta teritoriala in favoarea Curtii de Apel Alba in procesul in care se judeca cererea procurorului general Augustin Lazar de suspendare a procedurii de revocare din functie. insa pentru ca instanta din Alba Iulia isi declinase la randul ei competenta in aceasta speta, a fost sesizata Curtea Suprema pentru rezolvarea acestui conflict.

A facut mare scandal in club si a fost dat afara. La scurt timp, barbatul a facut ceva nebunesc. Oamenilor nu le venea sa creada

Un tanar care bause foarte mult, dat afara dintr-un club din Marea Britanie, a incercat sa-si faca dreptate singur si a intrat cu masina in paznicii localului. Shailem Dodson, in varsta de 20 de ani, a.

SONDAJ Credeti ca o motiune de cenzura mpotriva guvernului ar avea succes acum?

PNL urmeaza sa anunte, marti, calendarul unei motiuni de cenzura, potrivit unui anunt facut de Raluca Turcan. Anuntul vine in conditiile in care alti parlamentari PSD ar urma sa paraseasca partidul, in conditiile in care coalitia PSD-ALDE a pierdut majoritatea in Camera Deputatilor, pastrand insa majoritatea in Senat. Sondaj HotNews. ro: Credeti ca o motiune de cenzura impotriva guvernului ar avea succes acum?.

CONCEDII DE ODIHNA 2019. Varianta in care poti sa fii dat afara daca ti-au luat concediul de odihna legal

Salariatii care decid sa-si ia concediul de odihna in afara perioadei stabilite de angajator pentru acest scop risca sa fie sanctionati disciplinar. Practic, este posibila, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )