Libnet.ro
UNICEF

20:00

Parchetul Militar a inceput urmarirea penala pentru fapte dupa ce avionul MIG s-a prabusit

B1 B1,
Parchetul Militar a inceput urmarirea penala pentru fapte dupa ce avionul MIG s-a prabusit

Dupa ce avionul MIG s-a prabusit, procurorii militari din cadrul Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti au inceput urmarirea penala pentru fapte, printre acuzatii numarandu-se si cea de. continuă pe B1

Parchetul Militar a nceput urmarirea penala pentru fapte dupa ce avionul MIG s-a prabusit

Procurorii militari din cadrul Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti au inceput urmarirea penala pentru fapte dupa ce avionul MIG s-a prabusit. Printre acuzatii se numara si cea de ucidere din culpa.

Procurorii militari au inceput urmarirea penala in cazul MIG-ului prabusit sambata. Se fac cercetari pentru ucidere din culpa

Procurorii militari au inceput urmarirea penala in rem in dosarul deschis ca urmare a prabusirii avionului MIG 21 LanceR , sambata, la Calarasi, in timpul unul show aviatic, se arata intr-un comunicat al Parchatului General. Pilotul Florin Roman a murit in urma exploziei. Magistratii au dispus efectuarea unor expertize de specialitate.

Procurorii militari au inceput urmarirea penala in rem in dosarul avionului prabusit la show-ul aviatic de la Borcea

Procurorii militari au dispus inceperea urmaririi penale in rem pentru savarsirea infractiunilor de neluare a masurilor legale de securitate si sanatate in munca, nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca si ucidere din culpa in dosarul accidentului aviatic de la Baza Aeriana Borcea.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )