Libnet.ro
UNICEF

05:30

Parintele Iustin Parvu: Rugaciunea aceasta e mai puternica si decat cea a preotului. Nu se compara cu nimic!

Antena3 Antena3,
Parintele Iustin Parvu: Rugaciunea aceasta e mai puternica si decat cea a preotului. Nu se compara cu nimic!

Parintele Iustin Parvu: Rugaciunea mamei nu are egal pe lumea asta. Este mai puternica decat rugaciunea preotului! Femeile au crescut copiii in respect fata de Biserica, in frica de Dumnezeu, indiferent. continuă pe Antena3

SpaceX se pregateste de lansarea Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume la momentul actual

Un sistem de lansare spatial, mai puternic decat oricare altul din zilele noastre, este programat marti pentru lansare, informeazaNPR. Falcon Heavy este cel mai recent progres al companiei SpaceX si reprezinta un pas inainte pentru planurile companiei de a trimite oameni pe Marte.

Olguta Vasilescu, despre salariile bugetarilor: Multi aveau salarii mai mari decat presedintele Romaniei. Ministerul este deschis oricarei discutii, dar scaderea salariilor foarte mari era cunoscuta din momentul dezbaterii in Parlament

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, vine cu precizari cu privire la legea privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, spunand ca scopul actului normativ a fost echilibrarea sistemului bugetar de salarizare, deoarece existau disfunctionalitati majore, iar multi dintre bugetari aveau salarii mai mari decat presedintele Romaniei. Potrivit acesteia, prin Legea 153/2017 s-a consfintit ca cel mai mare salariu din sistemul bugetar sa fie al presedintelui Romaniei, iar pana in 2022 tot sistemul de salarizare va fi complet echilibrat. Aceasta a subliniat ca faptul ca de la 1 ianuarie salariile foarte mari vor scadea a fost cunoscut inca din momentul dezbaterii legii in Parlament. Printre categoriile profesionale care au reclamat diminuarea salariilor din 1 ianuarie se afla si grefierii, carora Ministerul Muncii le transmite ca este deschis oricarei discutii, cu atat mai mult cu cat doar grefierii care se regasesc in structura anumitor Curti de Apel au anuntat proteste din cauza scaderilor salariale, arata un comunicat al Ministerului Muncii.

Laura Codruta Kovesi, LIDER in sondaje: E vazutacea mai PUTERNICA din Romania, dar...

Laura Codruta Kovesie cea mai puternica persoana din Romania! Asta ar putea sa reiasa dintr-un sondaj Avangarde, difuzat deAntena 3, joi seara. Kovesi a primit de la 26% dintre respondenti nota maxima.

Business report: Un nou pol de dezvoltare imobiliara in Bucuresti: 30 de turnuri de apartamente si birouri pe o singura strada; BERD: Romania trebuie sa-si schimbe modelul de crestere economica. Mai bine mai devreme decat mai tarziu

Capitalul autohton nu e inca suficient de puternic implicat in investitii imobiliare. Prezenta investitorilor locali pe piata imobiliara nu este inca suficient de puternica, in ciuda faptului ca in ultimii ani interesul lor fata de. Cat de corecta a fost scumpirea gazelor decisa de ANRE? E. on are oferte mai bune pe piata concurentiala decat pretul stabilit de stat. In ianuarie, ANRE a majorat pretul reglementat al gazelor pentru populatie, recunoscand.

Incertitudine dupa aplicarea Legii salarizarii si revolutia fiscala: Angajati cu vechime vor fi platiti mai prost decat debutantii, zeci de mii de bugetari asteapta fluturasul de salariu cu teama ca le scad veniturile, salariile parlamentarilor cresc

Noua lege a salarizarii si masura trecerii contributiilor din sarcina angajatorului la angajat au creat haos atat in sectorul bugetar, cat si in sectorul privat. Liderii sindicali avertizeaza ca zeci de mii de bugetari din ministere vor avea salarii si cu pana la 40% mai reduse, in urma reincadrarii in noile grile de salarizare. De exemplu, afectati sunt greferii cu vechime mai mare de 15 ani, care vor pierde la salariu sume de pana la 500 de lei. Reduceri de salarii vor mai fi in invatamant si sanatate pentru personalul auxiliar. Probleme ar putea aparea si in sectorul privat, dupa trecerea contributiilor la angajat, existand riscul ca peste doua milioane de salariati sa fie afectati. Aceasta in ciuda faptului ca membrii Guvernului, in frunte cu ministrul muncii, Lia Olguta Vasilescu, au dat asigurari ca niciun salariu din Romania nu va scadea in momentul in care va fi schimbat sistemul de contributii.

Videochatul - o afacere mai mult decat profitabila

De la an la an, industria videochatului devine din ce in ce mai infloritoare si profitabila pentru toate partile implicate: de la modele, pana la studiourile care functioneaza legal. Chiar si statul roman beneficiaza de pe urma activitatii acestor locatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )