Libnet.ro
UNICEF

20:45

Paris Masters: Rafael Nadal, Daniil Medvedev, Alexander Zverev si Diego Schwartzman s-au calificat in sferturi (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Paris Masters: Rafael Nadal, Daniil Medvedev, Alexander Zverev si Diego Schwartzman s-au calificat in sferturi (Rezultatele zilei)

Favoritii au defilat, joi, in optimile turneului de la Paris Bercy. Rafael Nadal cap de serie nr. 1), Daniil Medvedev 3), Alexander Zverev 4), si Diego Schwartzman 6) au obtinut calificarea in sferturile Masters-ului de 1. 000 de puncte, Alex De Minaur 16) fiind cel mai bine clasat jucator care a parasit competitia. continuă pe Hotnews

Paris Masters: Rafael Nadal a bifat victoria cu numarul 1.000 din cariera (4-6, 7-6, 6-4 vs Feliciano Lopez) Rezultatele zilei si programul optimilor

Primul meci dupa castigarea celui de-al 13-lea Roland Garros nu a fost deloc unul usor pentru Rafael Nadal. Principalul favorit al competitiei de la Paris Bercy a pierdut primul set in fata lui Feliciano Lopez 4-6), insa nu a cedat si a bifat victoria cu numarul 1. 000 din cariera, dupa doua ore si jumatate de joc 7-6, 6-4). Intra in material pentru a afla rezultatele zilei si programul optimilor.

Rafael Nadal, inainte de debutul la Paris-Bercy: Organismul meu e puternic, dar pot sa transmit virusul celor vulnerabili

Rafael Nadal se afla la Paris, acolo unde va juca in aceasta saptamana la Masters-ul organizat pe hard indoor. intrebat de jurnalistii de la Marca despre situatia actuala din lume, ibericul s-a aratat ingrijorat de problemele mari generate de pandemia de Covid-19, dar a adus in discutie si alte dificultati ale omenirii: Oameni pot muri din cauza virusului, dar la fel de bine pot muri si de foame.

Rafael Nadal la victoria cu numarul 1000 din cariera. Reactia spaniolului

Spaniolul Rafael Nadal a intrat de miercuri seara in galeria selecta a jucatorilor care au obtinut cel putin o mie de victorii in cariera profesionista.

VIDEO Paris Masters: Stefanos Tsitsipas, invins in turul secund de Ugo Humbert Pablo Carreno, Milos Raonic si Stan Wawrinka merg mai departe (Rezultatele zilei)

Stefanos Tsitsipas, al doilea favorit la turneului de la Paris Bercy, a fost eliminat inca din turul secund. Grecul a fost invins, marti, dupa trei tiebreak-uri, de francezul Ugo Humbert 34 ATP). Vor continua aventura la Masters-ul de 1. 000 de puncte jucatori precum Milos Raonic si Stan Wawrinka s-au calificat in turul doi) si Pablo Carreno a ajuns in optimi), in timp ce Matteo Berrettini cap de serie nr. 7) si David Goffin 8) au parasit competitia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )