Libnet.ro
UNICEF

12:00

Parlamentul britanic a aprobat planul de guvernare al premierului Boris Johnson

Antena3 Antena3,
Parlamentul britanic a aprobat planul de guvernare al premierului Boris Johnson

Parlamentul britanic a aprobat joi planul de guvernare al premierului Boris Johnson, printr-un vot simbolic, care nu contribuie semnificativ la intarirea autoritatii premierului in privinta Brexitului sau la. continuă pe Antena3

Victorie a la Pirus pentru Boris Johnson, in parlamentul britanic

Parlamentul britanic a aprobat joi planul de guvernare al premierului Boris Johnson, printr-un vot s.

Brexit Partidul Laburist se va alia altor formatiuni din Parlamentul britanic pentru a bloca acordul lui Boris Johnson

Membrii Partidului Laburist din Marea Britanie si-au anuntat duminica intentia de a obtine sprijinul altor partide din Legislativul de la Londra pentru adoptarea amendamentelor care l-ar putea forta pe Boris Johnson sa amane procesul Brexit, scrie Mediafax, citand The Guardian. Cititi si Londra a trimis la Bruxelles nu una, ci trei scrisori privind Brexitul. Doua dintre ele se bat cap in cap. Ce vrea, de fapt, Boris Johnson.

Parlamentul ii da o noua lovitura lui Boris Johnson in eforturile sale de a scoate Marea Britanie din UE pana la 31 octombrie

Camera Comunelor a refuzat, din nou, sa sustina un vot pe tema acordului de Brexit, in ciuda insistentelor premierului Boris Johnson, transmite BBC. Motivul invocat de presedintele Camerei Comunelor fiind ca.

Parlamentul britanic pune noi obstacole in calea realizarii Brexitului. Gestul legislativului britanic care l-a infuriat pe Boris Johnson

Parlamentul britanic a aprobat, marti, transpunerea prevederilor acordului de Brexit in legislatia nationala, acesta fiind un pas obligatoriu pentru ca acordul de Brexit sa fie votat in parlament, relateaza.

Parlamentul Britanic forteaza intarzierea brexitului

Boris Johnson s-a aratat pregatit sa dea startul alegerilor, dupa ce Parlamentul Britanic si-a blocat planul de a grabi acordul Brexit.

BREAKING NEWS Parlamentul britanic a dat vot favorabil acordului de Brexit convenit de Boris Johnson cu UE Deputatii refuza examinarea accelerata a textului pentru transformarea sa in lege

Acordul de Brexit convenit de premierul britanic Boris Johnson cu UE a facut un prim pas in Parlamentul Regatului Unit, care a adoptat implementarea legii, pavand calea pentru un studiu detaliat al textului, relateaza AFP. Cu toate acestea Parlamentul a refuzat marti examinarea accelerata a acordului, punand in pericol sansele Marii Britanii de a parasi UE pe 31 octombrie.

BREXIT. O noua lovitura pentru Boris Johnson! Parlamentul a amanat iar sa supuna la vot acordul pentru Brexit

Boris Johnson primeste o noua lovitura din partea Parlamentului britanic. Presedintele Camerei Comunelor a anuntat ca nu va permite organizarea unui nou vot privind.

Acordul Brexitului al lui Johnson, supus astazi unor teste majore in Parlamentul britanic

Promisiunea lui Boris Johnson de a scoate Regatul Unit din Uniunea Europeana la 31 octombrie urmeaza sa fie supusa unor teste majore astazi, in Parlamentul britanic, prin doua voturi preliminare asupra acordului incheiat saptamana trecuta intre Londra si Bruxelles, relateaza AFP.

Un nou calendar pentru Brexit: ce sanse de reusita mai are Boris Johnson

Incapatanarea premierului britanic Boris Johnson de a-si scoate tara din Uniunea Europeana UE) la 31 octombrie urmeaza sa fie supusa unor teste majore in cursul acestei saptamani, doua voturi preliminare asupra acordului pentru Brexit incheiat saptamana trecuta intre Londra si Bruxelles fiind asteptate marti in Camera Comunelor.

Acordul Brexitului al lui Johnson, supus marti unor teste majore in Parlamentul britanic

Promisiunea lui Boris Johnson de a scoate Regatul Unit din Uniunea Europeana la 31 octombrie urmeaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )