Libnet.ro
UNICEF

12:15

Parlamentul britanic critica dur UE si Marea Britanie pentru comportamentul fata de Rusia: Somnambulism, lipsa de capacitate analitica

Hotnews Hotnews,
 Parlamentul britanic critica dur UE si Marea Britanie pentru comportamentul fata de Rusia: Somnambulism, lipsa de capacitate analitica

UE si Marea Britanica au dat dovada de somnambulism in criza ucraineana, au esuat in gestionare situatiei si nu au inteles natura exceptionala a evenimentelor pentru ca nu au capacitatea analitica de a citi schimbarile majore de politica ale Rusiei, se arata intr-un raport al unei comisii parlamentare britanice. continuă pe Hotnews

Parlamentul britanic critica dur UE si Marea Britanie pentru reactia fata de Rusia: Somnambulism, lipsa de capacitate analitica

Comisia parlamentara britanica precizeaza intr-un raport ca UE si Marea Britanie au dat dovada de somnambulism in criza ucraineana, au esuat in gestionarea situatiei si nu au inteles natura.

Fost oficial britanic de rang inalt: Marea Britanie nu ar putea face fata amenintarilor militare rusesti

Marea Britanie nu ar putea face fata amenintarii militare venite din partea Rusiei, sustine un fost oficial de rang inalt din armata britanica, citat de Daily Mail. Sir Michael Graydon, fost sef al RAF,.

Rectorul Universitatii Essex reactioneaza dupa documentarul umilitor despre romanii din Marea Britanie: Studentii romani, printre cei mai muncitori si performanti

Postul de televiziune Channel 4 a inceput difuzarea unei serii de documentare despre romanii veniti in Marea Britanie pentru a-si gasi un loc de munca si a incepe o noua viata. Noua productie Channel.

Parlamentul britanic ACUZA: Londra si Bruxellesul au intrat ca somnambulii in criza din Ucraina

Marea Britanie si Uniunea Europeana UE) au fost acuzate de o interpretare eronata catastrofala a semnalelor date de Kremlin inainte de criza din Ucraina, de catre o comisie a Camerei Lorzilor, care apreciaza.

Marea Britanie: Ambasadorul Ion Jinga critica documentarul Channel 4 despre imigrantii romani

Ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, a apreciat modul in care au fost prezentati romanii din Marea Britanie in documentarul Channel 4 ca fiind incorect si discriminatoriu, informeaza Mediafax.

Invazia romanilor din Marea Britanie - trei destine ecranizate in primul episod al unui serial marca Channel 4

Primul episod din documentarul The Romanians Are Coming Vin romanii), difuzat marti seara de postul de televiziune britanic Channel 4, prezinta povestile a trei romani ajunsi in Marea Britanie din perspectiva lor, dincolo de materialele aparute in presa despre invazia imigrantilor romani de dupa 1 ianuarie 2014, cand s-au ridicat restrictiile de pe piata britanica a muncii pentru romani si bulgari.

Vin ROMANII! Documentarul despre imigrantii romani, difuzat in Marea Britanie

Primul episod din documentarul The Romanians Are Coming Vin romanii), difuzat marti seara de postul de televiziune britanic Channel 4, prezinta povestile a trei romani ajunsi in Marea Britanie din perspectiva.

Rata inflatiei din Marea Britanie, la minim record

Preturile de consum din Marea Britanie au urcat cu numai 0,3% in ianuarie, fata de aceeasi luna din 2014, consemnand cel mai scazut nivel din 1989 - de cand Biroul britanic de Statistica masoara acest indicator, pana in prezent. Cresterea a fost redusa din cauza declinului preturilor alimentelor si petrolului.

Romanii din Marea Britanie reactioneaza dupa difuzarea documentarului Vin romanii!: Protest impotriva Channel 4

Romanii din Marea Britanie sunt asteptati pe 22 februarie de la ora 15. 00 in fata sediul Channel 4,SW1P 2TX, 124 Horseferry Road, pentru a protesta in liniste impotriva modului in careChannel.

Ce vor englezii de la romanii care merg in Marea Britanie

Paul Brummell, ambasadorul Regatului Unit la Bucuresti, sustine, ca romanii sunt bine veniti in Marea Britanie si vrea ca romanii care merg acolo sa fie suficient de pregatiti pentru aceasta experienta pentru ca englezii nu vor sa vada oameni fara adapost pe strazile Londrei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )