Libnet.ro
UNICEF

11:46

Fost oficial britanic de rang inalt: Marea Britanie nu ar putea face fata amenintarilor militare rusesti

B1 B1,
Fost oficial britanic de rang inalt: Marea Britanie nu ar putea face fata amenintarilor militare rusesti

Marea Britanie nu ar putea face fata amenintarii militare venite din partea Rusiei, sustine un fost oficial de rang inalt din armata britanica, citat de Daily Mail. Sir Michael Graydon, fost sef al RAF,. continuă pe B1

Marea Britanie NU ar putea face fata unui razboi cu Rusia. Vezi cine spune asta

Marea Britanie nu s-ar poate apara in fata amenintarii militare venite din partea Rusiei, sustine un fost oficial de rang inalt din armata britanica, citat de Daily Mail. Potrivit sursei citate, Sir Michael.

Parlamentul britanic critica dur UE si Marea Britanie pentru comportamentul fata de Rusia: Somnambulism, lipsa de capacitate analitica

UE si Marea Britanica au dat dovada de somnambulism in criza ucraineana, au esuat in gestionare situatiei si nu au inteles natura exceptionala a evenimentelor pentru ca nu au capacitatea analitica de a citi schimbarile majore de politica ale Rusiei, se arata intr-un raport al unei comisii parlamentare britanice.

Parlamentul britanic critica dur UE si Marea Britanie pentru reactia fata de Rusia: Somnambulism, lipsa de capacitate analitica

Comisia parlamentara britanica precizeaza intr-un raport ca UE si Marea Britanie au dat dovada de somnambulism in criza ucraineana, au esuat in gestionarea situatiei si nu au inteles natura.

VIDEO Doua bombardiere strategice rusesti au fost interceptate in apropiere de Marea Britanie

Doua avioane de vanatoare britanice Eurofighter Typhoon au decolat miercuri seara pentru a escorta un bombardier strategic rusesc Tupolev TU-95 care zbura in apropiere de peninsula Cornwall, a anuntat ministerul britanic al Apararii, citat de The Telegraph.

Rata inflatiei din Marea Britanie, la minim record

Preturile de consum din Marea Britanie au urcat cu numai 0,3% in ianuarie, fata de aceeasi luna din 2014, consemnand cel mai scazut nivel din 1989 - de cand Biroul britanic de Statistica masoara acest indicator, pana in prezent. Cresterea a fost redusa din cauza declinului preturilor alimentelor si petrolului.

Invazia romanilor din Marea Britanie - trei destine ecranizate in primul episod al unui serial marca Channel 4

Primul episod din documentarul The Romanians Are Coming Vin romanii), difuzat marti seara de postul de televiziune britanic Channel 4, prezinta povestile a trei romani ajunsi in Marea Britanie din perspectiva lor, dincolo de materialele aparute in presa despre invazia imigrantilor romani de dupa 1 ianuarie 2014, cand s-au ridicat restrictiile de pe piata britanica a muncii pentru romani si bulgari.

Vin ROMANII! Documentarul despre imigrantii romani, difuzat in Marea Britanie

Primul episod din documentarul The Romanians Are Coming Vin romanii), difuzat marti seara de postul de televiziune britanic Channel 4, prezinta povestile a trei romani ajunsi in Marea Britanie din perspectiva.

Masuri anti-saraci: Un magazin luxos din Marea Britanie a instalat tepuse pe trotuar impotriva oamenilor strazii

Magazinul Selfridges din Manchester, Marea Britanie, a luat decizia de a instala pe trotuarul din fata sa niste tepuse metalice pentru ca oamenii strazii sa nu mai indrazneasca sa doarma acolo. Masura aceasta a fost catalogata drept inumana de mai multe organizatii.

Rectorul Universitatii Essex dupa scandalul provocat de difuzarea unui documentar umilitor pentru romanii din Marea Britanie: Studentii romani sunt o parte unica a familiei noastre internationale

Rectorul Universitatii Essex din Marea Britanie, Anthony Forster, a reactionat dupa aparitia documentarului The Romanians Are Coming n. red. Vin romanii), difuzat de Channel 4, care a fost descris ca fiind umilitor de catre comunitatea romanilor din Bristol. Intr-o postare aparuta pe pagina universitatii rectorul scrie ca romanii sunt unii dintre cei mai muncitori studenti ai Universitatii si ca acestia contribuie activ pentru a ne imbogati viata in cat mai multe moduri cu putinta.

Marea Britanie: Ambasadorul Ion Jinga critica documentarul Channel 4 despre imigrantii romani

Ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, a apreciat modul in care au fost prezentati romanii din Marea Britanie in documentarul Channel 4 ca fiind incorect si discriminatoriu, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )